Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gazzeli hastalara ziyaret « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gazzeli hastalara ziyaret


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze’den Ankara’ya getirilen hastaları Bilkent Şehir Hastanesi’nde ziyaret etti.

CNN TÜRK muhabiri Meltem Naz ziyaretin ayrıntılarını aktardı; Gazze’den Türkiye’ye getirilen kanser hastaları Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındılar. 27 kanser hastası ve 13 refakatçı dün bir Cumhurbaşkanlığı bir de Milli Savunma Bakanlığı uçağıyla birlikte saatler 00.21’de Ankara Esenboğa Havalimanı’na iniş yapmıştı. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde de o hastalar tedavi altına alındı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRCumhurbaşkanı Erdoğan’dan İsrail’e atom bombası sorusu: Sıkıysa açıklaHaberi Görüntüle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da saat 13.00 sıralarında hastanede olduğu ve Gazzeli hastaları ziyaret edeceği bilgisi var. 

Gelen hastaların tamamı kanser hastası. Sadece 15 yaşında bir çocuk kan hastalıklarından tedavi görüyor. Kemik iliği tedavisi görüyor. Hastalar Bilkent Şehir Hastanesi’nde bir servis tamamen ayrılmış durumda. Tüm hekimler de seferber olmuş haldeler. Buradaki işleyiş ve diğer hastaların da tedavisi aksatılmadan Gazze’den gelen hastalar içinde yoğun bir ilgi var. 

Hastaların tetkiklerine göre de hızlıca tedavi planları yapılacak. Çünkü bombardıman altında yaşam mücadelesi veriyorlardı oradaki hastalar. Ciddi bir tetkik sürecinden de geçirilecekler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Almanya ziyareti öncesinde bugün hastaları ziyaret edecek. Şu an (saat 13.00 sıralarında) hastanede olduğunu belirtiyoruz. 

“İLK ÜLKE TÜRKİYE”

Mısır’ın El Ariş kentinden Gazzeli 27 kanser hastası ve 13 refakatçisini taşıyan uçaklar, Ankara’ya geldi. Esenboğa Havalimanı’nda hastaların uçaktan indirilmesi sırasında açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Altını önemle çizmek istediğim bir konu şudur; Mısır’ın, gemiyle yardım göndermesine izin verdiği ve aynı zamanda Refah Sınır Kapısı üzerinden hasta transferine izin verdiği ilk ülke Türkiye’dir” demişti.

Gazze'deki tüneller için dikkat çeken iddia! İsrail'in geliştirdiği 'katil robotlar'

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRGazze’deki tüneller için dikkat çeken iddia! İsrail’in geliştirdiği ‘katil robotlar’Haberi Görüntüle

Kendi partisi üstünü çizdi! Yüzde 79'u Netanyahu'yu suçluyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRKendi partisi üstünü çizdi! Yüzde 79’u Netanyahu’yu suçluyorHaberi Görüntüle