Mısır alım fiyatı belli oldu « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Mısır alım fiyatı belli oldu


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası yaptığı açıklamada mısır alım fiyatını açıkladı. Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

Piyasada denetimleri sıklaştırdık. Kooparatif marketleri devreye soktuk. Çay, fındık gibi tarım ürünlerine alım fiyatları verdik veriyoruz. Mısır üreticilerimize de bir müjde vermek istiyorum. Hasat dönemi yaklaşan mısır alım fiyatını destek hariç ton başına 5 bin 700 lira olarak uygulayacak.

Otomobil piyasasındaki oyunları bozacak bazı tedbirleri aldık, gelişmelere göre yeni tedbirleri alacağız. İstihdamı her seviyede destekliyoruz. Ulusal staj programımızı daha da geliştiriyoruz. Üniversiteden mezun olan gençlerimizin donanımlarına uygun iş bulabilmelerini sağlamak için kariyer merkezlerini güçlendiriyoruz. Ekonomi ile ilgili tüm kurumlarımız güçlü bir koordinasyon içinde sorumluluklarını yerine getirmektedir. Önümüzdeki yılın ilk aylarından itibaren ekonomi programı daha ileriye götürülecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRAdalet Bakanlığı personeline 25 bin TL promosyon müjdesiHaberi Görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRBakan Akar terörle mücadelede son 7 yılın bilançosunu açıkladıHaberi Görüntüle