Çanakkale’de jandarma, öğrencileri Covid-19 karşı bilgilendirdi « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Çanakkale’de jandarma, öğrencileri Covid-19 karşı bilgilendirdi

ÇANAKKALE İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amiri J. Asb. Üçvş. Mehtap Hergül tarafından, öğrencilere kişisel güvenlik eğitimi ve Covid-19 tedbirleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı.


İçişleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, “Okullar ve Çevresinde Alınacak Güvenlik Tedbirleri” konusunda Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan 105 resmi, 17 özel okul olmak üzere toplam 122 okulda öğrencilere bilgilendirme yapıldı.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesindeki Karacaören Köyü İlkokulu, Erenköy İlkokulu, Kumkale İlkokulu, ve Bayramiç ilçesi Türkmenli Köyü İlkokulu’ndaki öğrencilere, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amiri J. Asb. Üçvş. Mehtap Hergül tarafından, kişisel güvenlik eğitimi ve Covid-19 tedbirleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Öğrencilere, Jandarma Çocuk Dergisi, Boyama Kalemi ve çantalarında taşımaları için jandarma armalı dezenfektanlar dağıtıldı.

Atama, Bağ-Kur’lu, bağkur, başvuru, borçlanma, ÇALIŞAN, Cumhurbaşkanlığı, dairesi, Danıştay, disiplin cezaları, Döviz, EĞİTİM, emekli, emekli sandığı, emeklilik, enflasyon, Esastan İptal Kararı, flaş, flaşhaber, Güncel, gundem, İçişleri Bakanı, işçi, işveren, izin, kamu, Kamudan, koşullar, KPSS, maaş, MEB, mebhaber, memur, memur haber, memur haberleri, mevzuat, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma, ödeme, Ödemeler, Öğretmen, okul müdürleri, okullar, Otomobil, Ötv, para, para iadesi, politika, prim iadesi, Resmi Gazete, sağlık, Sağlık Bakanlığı, Sayıştay, SGK, son dakika, sorgulama, Sosyal Güvenlik Kurumu, sosyal güvenlik merkezi, ssk, Şube Müdürlüğü, taşeron, Ticaret Bakanlığı, toplu, toplu para, Twitter, yargıtay, yerleştirme sonuçları, yüz yüze eğitim, zam haberleri