Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi” motivasyon toplantısı Yassıada’da gerçekleşti « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi” motivasyon toplantısı Yassıada’da gerçekleşti

Genç Memur Sen İstanbul İl Teşkilatı “Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi” kapsamında Anadolu Yakasındaki ortaöğretim kurumları idarecilerine yönelik bilgilendirme ve motivasyon toplantısını Yassıada’da gerçekleştirdi.


Programa Vali Yardımcısı M. Fatih Çiçekli, Memur Sen İl Başkanı Talat Yavuz ve İl MEM Şb. Müdürü Abdurrahman Ensari’de katıldı.
Toplantıda konuşan GMS İl Başkanı Abdullah Kaya “Genç Memursen ve Eğitim Bir Sen olarak müşterek yürütmüş olduğumuz ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ projesine çok değer veriyor, çok anlam yüklüyoruz. Her şeyden önce ilk emri ‘oku’ olan bir dinin mensubu ve bir ‘kitap medeniyeti’ olarak dünyaya hükmetmek istiyorsak değişmez kuralın ‘okumak’ olduğunu aklımızdan çıkarmamamız gerekir.” dedi. Ayrıca bu sene yürütülecek çalışmalara da değinen Kaya “2021-2022 Eğitim Öğretim Döneminde İstanbul’umuzun 39 ilçesinde 850 lisede 100.000 öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz. Dönemlik 2 kitap olmak üzere yılda 4 kitabı öğrencilerimizle buluşturma niyetindeyiz. Bu da 400.000 kitap, 400.000 kompozisyon ediyor. Bu hedefi hep birlikte yakalamak istiyoruz.” Şeklinde konuşmalarına etti.