Bem-Bir-Sen heyetinden İzmir’e destek ziyareti « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Bem-Bir-Sen heyetinden İzmir’e destek ziyareti

İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu ve beraberindeki heyet bölgeye destek ziyareti gerçekleştirdi.


Bem-Bir-Sen Genel Merkez Yönetimi ve bölge illerden 8 şube/il başkanının katıldığı ziyarette depremden etkilenen vatandaşlara çeşitli yardımlar yapılırken, bölgede yaraları sarmak adına çalışmalar gerçekleştiren Yerel Yönetim Hizmet Kolunda görevli çalışanlar ziyaret edildi.

“Depremden etkilenen kardeşlerimizin acılarını paylaşmak, iyiliği çoğaltmak, arama, kurtarma ekiplerine destek olmak ve umudu yeşertmek için, Bem-Bir-Sen olarak İzmir’imiz deyiz.” ifadelerini kullanan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, “Afet bölgesinde cansiperane çalışan Türkiye’mizin dört bir yanından gelen İtfaiyecilerimiz, Yerel Yönetim çalışanlarımız, Polis Teşkilatımız, Jandarma Teşkilatımız, sağlık çalışanlarımız, arama-kurtarma ekiplerimize teşekkür ediyorum. Bem-Bir-Sen olarak deprem felaketinden olumsuz etkilenen kardeşlerimizin her daim yanlarında Milletimizin Hizmetindeyiz.” şeklinde konuştu.

“Van’da, Elazığ ve Malatya’da gerçekleşen depremde, Pandemi sürecinde, Giresun/Dereli’de gerçekleşen sel felaketinde ve bugünde İzmir’de Milletimizin her türlü sıkıntısında Bem-Bir-Sen olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız.” şeklinde konuşan Genel Başkan Uslu, “İstanbul, Konya, Bursa, Denizli, Antalya başta olmak üzere Türkiye’mizin dört bir yanından gelerek arama, kurtarma faaliyetleri gerçekleştiren İtfaiye Memurlarımıza teşekkür ediyorum. Devletimizin depremin gerçekleştiği andan itibaren tüm kurum ve imkânlarıyla afet bölgesine gerekli desteği sağladığına, Devletimizin gücüne bir kez daha şahit olduk. Türkiye’mizin her bölgesinden gelen yardımların yanı sıra bizde Bem-Bir-Sen olarak bölgede her an için ihtiyaç duyulabilecek, maske, powerbank vb. materyallerin evlerinden ayrı kalmak durumunda olan İzmir’li vatandaşlarımıza ulaştırılmasını sağladık.” dedi.

Meydana gelen felakette ahirete irtihal eden vatandaşlarımıza Allah’tan (c.c.) rahmet dileyen Uslu, “Ahirete irtihal eden vatandaşlarımıza Allah’tan (c.c.) rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Devam eden çalışmalarda kısa sürede güzel haberler almayı temenni ediyor, arama ve kurtarma ekiplerimize kolaylıklar diliyorum. Allah (c.c.) bir daha Milletimize böyle afetler yaşatmasın.” ifadelerini kullandı.