Bakan Soylu: İki provokatör de yakalandı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Bakan Soylu: İki provokatör de yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kuzguncuk’ta kilisenin haçını kıran şahıs ile Hrant Dink Vakfı’na tehdit maili atan provokatörün iyakalandığını duyurdu.


Web Banner

Soylu’nun Twitter’dan yazdığı mesaj şöyle:

Kuzguncuk’ta kilisenin haçını kıran provokatör 24 saatte, Hrant Dink Vakfı’na tehdit maili atan provokatör hemen yakalandı. Provokasyona izin vermeyiz! Türk Polisine güvenin.

ÖMER ÇELİK DE TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Hrant Dink Vakfı’na tehdit maili gönderilmesini sert sözlerle eleştirdi.

Twitter’dan açıklama yapan Çelik şu ifadelere yer verdi:

B”u provokasyonlara müsaade etmeyiz. Kursaklarında kalır. Camileri, kiliseleri, havraları hedef alan; vakıfları, dernekleri, vatandaşlarımızı tehdit etmeye kalkan provokasyonlar Türkiye düşmanlığıdır . Bunların maşaları çeşitlidir ama arkasındaki odaklar aynıdır.

Ülkemizin ve insanımızın kötülüğünü isteyenler, farklılıklarımızı fay hattı zannederek bunları tetiklemeye çalışır. Ama her seferinde fay hattı zannettiklerinin kardeşlik köprülerimiz olduğunu öğrenir. Bu ülkede herkes birinci sınıf vatandaştır. Biriz, beraberiz.

Vatandaşlarımız içindeki farklı grupları tehdit edenlerin ortak özelliğinin Türkiye düşmanlığı olduğunu tarihimizden çok iyi biliyoruz. Kullandıkları maşalar değişir bunlar değişmez. Ama artık bu topraklarda operasyon yapamazlar. Türkiye’de provokasyon mevsimi kapanalı çok oldu.”

Web Banner
Web Banner