AÖL Giriş Ekranı: AÖL Giriş Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim? AÖL Şifre Değiştirme « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

AÖL Giriş Ekranı: AÖL Giriş Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim? AÖL Şifre Değiştirme


AÖL, Lise öğrenimlerini çeşitli sebeplerle yarıda bırakan kişilerin eğitimlerine devam etmesini sağlayan eğitim modelidir. Zaman ve mekan kısıtlaması olmadan kişilerin uzaktan eğitim almasını sağlar. Kayıt yenileme ve ders işlemleri ilgili bilgilere AÖL sisteminden ulaşılabilmektedir. AÖL’e giriş yapabilmek için kişilerin şifreye ihtiyacı vardır. 

AÖL Giriş Nasıl Yapılır?

T.C. Kimlik Numarasını veya Öğrenci Numarasını,Şifenizi yazın. ‘Giriş için Tıklayınız’ butonuna basın.

 AÖL Giriş Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim?

AÖL Öğrenci Giriş sayfasına gidin.Öğrenci Girişi Ekranı bölmesinde yer alan Şifremi Unuttum Butonuna BasınKarşınıza gelen ekranda kendinize ait bilgilerini girin ve sorgulaya basın.Sistem tarafından istenen bilgileri girdiğiniz taktirde yeni şifre verilecektir. 

AÖL Şifre Değiştirme

AÖL dışında şifre değiştirme işlemi iki farklı yolla daha yapılabilir. Bunun için;

Size en yakın Halk Eğitimi Merkezine resmi kimlik belgenizle giderek Açık Lise şifrenizi unuttuğunuzu ve yeni şifre almak istediğinizi, şifrenizi yenilemek istediğinizi beyan ederek yeni şifrenizi alabilirsiniz.444 0 632 Mebim danışma hattı örgün eğitim çağı dışına çıkan ve yaygın eğitim kurumlarında eğitimine devam eden Türkiye veya yurt dışına kayıtlı öğrencilere yeni kayıt, kayıt yenileme, sınav iş ve işlemleri, ücret iadeleri, mezuniyet iş ve işlemleri ve sistem üzerinde yapılabilecek bilgi güncellemeleri konularında hizmet vermektedir. 444 0 632 Mebim Danışma Hattını arayarak kaybetmiş olduğunuz Açık Lise Şifrenizi yenileyebilirsiniz.