Aile Destek Programı ödemeleri öne çekildi « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Aile Destek Programı ödemeleri öne çekildi


Aile Destek Programı ödemeleri, Kurban Bayramı nedeniyle öne çekildi. Bakan Göktaş, ödemelerin bugün hesaplara yatırılacağını ve toplam 4 milyar TL ödeme yapılacağını açıkladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin öne çekildiğini ve bugünden itibaren hesaplara yatırılacağını açıkladı. Bakan Göktaş, bu kapsamda hanelere toplam 4 milyar TL ödeme yapılacağını bildirdi.

Bakan Göktaş, ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal yardımların hız kesmeden devam ettiğini belirterek, “Kimseyi geride bırakmayan bir sosyal hizmet anlayışıyla, büyüyen ve gelişen Türkiye’nin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz. Bu nedenle Kurban Bayramı dolayısıyla Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini öne çekerek bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz” dedi.

4 MİLYAR TL DESTEK

Türkiye Aile Destek Programı kapsamında her ay düzenli olarak hanelere destek sağlandığını vurgulayan Göktaş, “İhtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz bu destekle onların yanında olmayı sürdürüyoruz. Bu ayki ödemelerle birlikte hanelere toplamda 4 milyar TL ödeme yapacağız” diye konuştu. Bakan Göktaş, bu ayki ödemelerle birlikte program kapsamında bugüne kadar hanelere toplam 84,3 milyar TL destek sağlandığını ifade etti.

SOSYAL YARDIMLARIN ETKİNLİĞİ ARTIRILIYOR

Bakan Göktaş, bakanlık olarak gelişen ve değişen hayat koşullarını göz önünde bulundurarak sosyal yardım programlarının etkinliğini artırdıklarını söyledi. “Sosyal yardımlarımızı bütüncül bir şekilde uyguluyoruz. Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine arz odaklı ve erişilebilir hizmet ağımız ile ulaşıyoruz” diye ekledi.

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx