Usulsüzlük İddiaları Ayyuka çıkmıştı! O Müdür Mahkemeyi Kazandı… « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Usulsüzlük İddiaları Ayyuka çıkmıştı! O Müdür Mahkemeyi Kazandı…


Hakkındaki  usulsüzlük iddiaları nedeniyle Bakanlık müfettişleri tarafından görevden alınan ve MEB tarafından öğretmen olarak atanan Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim DEMİR mahkeme kararıyla geri dönüyor.

Sultangazi Eski İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, görevden alınmış ve konuyu yargıya taşımıştı. Yerine ise Miraç Sünnetçi görevlendirilmişti.

İbrahim Demir mahkemeyi kazandı ve Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine pazartesi günü itibarıyla geri dönüyor.

Miraç Sünnetçi ise paylaştığı  mesajla görevine veda etti…

Değerli Müdürlerimiz, görev yaptığım sürece amacım  Sultangazi’ de eğitim öğretim almaya çalışan çocuklarımız için, onların daha iyiye ulaşması için elimden geleni yapmaya çalışmaktı.Bu görevde şahsım değil,  Bakanlığımızın mevzuatlarını adalet ve hakkaniyeti gözeterek yerine getirmek için uğraşırken gayr-ı ihtiyari mesai arkadaşlarım olan siz değerli müdürlerimin kalbini kırdıysam sürç-i  lisan ettiysem af ola.Kısa sürede olsa sizleri tanımaktan ve sizlerle çalışmaktan onur duydum. Bundan sonra görevi devralacak olan Sayın İbrahim Demir’ e başarılar diliyorum. Allah  emanet olunuz.

“HAK İÇİN ÇALIŞTIĞIMA YARADANİM ŞAHİTTİR” .