Türk Eğitim Sen İstanbul 9 Nolu Şube yoğun bir şekilde üye kaydı yapıyor « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Türk Eğitim Sen İstanbul 9 Nolu Şube yoğun bir şekilde üye kaydı yapıyor


Türk Eğitim Sen İstanbul 9 Nolu Şube  İbrahim Ender Aktan ”Gidilmedik okul ,girilmemiş öğretmen odası bırakmayacağız” diyerek göreve gelmişti.

Geçen süre içerisinde bu anlayışla çalışmanın sonucunu almaya başlayan 9 Nolu Şube  yüzde 35 oranında büyüme sağlarken sorumluluk alanında bulunan tüm ilçelerde yoğun bir şekilde üye kaydı yapıyor.

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, Samet Çaplı dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

Özellikle Küçükçekmece’de yoğunlaşan şube ve ilçe yöneticileri son 2 haftada 4 okul müdürü ,1 şube müdürü,bir çok müdür yardımcısı ve öğretmeni Türk Eğitim Sen üyesi yaptılar.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Önümüzde ki günlerde müdür ve müdür yardımcısı düzeyinde katılmların olacağını belirten Ender Aktan, Üstlenilen görevde her gün durmadan,disiplinli ve muntazam bir şekilde çalışmak en asli görevimizdir,biz üyeyi müdür odalarında değil öğretmen odalarında yapıyoruz dedi.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, Oğuz Toy ve Ziya Eldemir dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve ayakkabılar

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar
Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar