Tayfun ÖZYOLCU’dan yeni yıl mesajı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Tayfun ÖZYOLCU’dan yeni yıl mesajı

Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun ÖZYOLCU yeni yıl mesajı yayımladı.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun ÖZYOLCU yayımladığı mesajında;2020 gidiyor artık. İlk aylarından itibaren virüs etkisiyle evlere kapandığımız bir koskoca yılın nihayet sonuna gelindi. Salgın dönemidir duralım demedik, yıl boyu el ele, omuz omuza verdik.

*Katılım sağlamaktan mutlu olduğum, neşeli dersler yaptık öğretmen ve öğrencilerimizle.

*Yüz yüze olamayınca milli bayramlarımız ve anma etkinliklerimizi okullarımızın hazırladıkları  videolarla ilçemizin  sosyal medya hesaplarından yayınlayarak  kenetlendik.

*Meriç Öğretmen, Meltem Öğretmen ve Gülçin Öğretmenin  e-Twinning projeleriyle aldıkları kalite etiketi ödüllerle  sevindirdi hepimizi.

*EBA destek noktasına koşarak dersini dinlemeye  gelen ve köyünde Gezici EBA Aracımızı görünce sevinçten seken              çocuklarımızın çoşkusu ile ısındı içimiz.

*İlçemizden tıp fakültesini kazanan Ayşe ve Döndü kardeşler ile gurur duyduk.

*TÜBİTAK 4006 sergisine kalan 13 okulumuz ile gururlandık. 2. Ulusal Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretmen Materyalleri Tasarım Yarışmasında sergiye kalan Sumru Öğretmen, Mihriban Öğretmen, Hülya Öğretmen ve Nelin Öğretmen ile heyecanlandık; Eğitimde İyi Örnekler Projesinde saha incelemesine kalan Müjgan Öğretmen, Mihriban Öğretmen, Emine Öğretmen, Erdem Öğretmen ve Ayşe Handan Öğretmen ile iftihar ettik.

*Erasmus Spor İşbirliği Ortaklıkları kapsamında ” Kadın Sporcuların Güçlendirilmesi ” Projemiz İtalya koordinatörlüğünde hibe almaya hak kazanarak İşbirliği ortaklıkları alanında Türkiye genelinde Erasmus+ Spor hibesi kazanan Milli Eğitim Bakanlığındaki iki kurumdan biri oldu, gururlandık.

*Akademisyenler ve öğretmenlerimiz tarafından verilen hep beraber bilgi edindiğimiz, samimi söyleşilerde buluştuk.

*Masal salonu, kütüphanesi, oyun parkı ve hayvan barınağı ile çocuklarımızın hayallerini gerçeğe taşıyacakları ünlü şairimiz Arif Nihat Asya’nın doğduğu İnceğiz köyünde, masallar dinlemeyi beklediğimiz Arif Nihat Asya Masal Okulunu boyadık, sobasını kurduk, kütüphanesine kitaplarını dizdik.

*Okuyarak iyileşiriz, dedik ”Çatalca Okuyor” Projesiyle  veli, öğrenci ve öğretmenimizle aynı anda kitap okuduk, okuyacağız da.

 *Projeler yaptık, yönettik şube müdürlerim ve ARGE  ekibimiz; Eda Öğretmen, İbrahim Öğretmen, Kadir Öğretmen ve Hakan Öğretmen ile.

 *Çalıştık,çabaladık. Bu seneyi sonlandırdık nihayet. Mevlana’ nın düsturu dilimizde;

              ”Dünle beraber gitti cancağızım ne kadar söz varsa düne ait. Şimdi, yeni şeyler söylemek lazım.”

Yeni umutlarla doluyuz. Yine yola devam edeceğiz, yine çok çalışarak eğiteceğiz zihinleri.

Bekliyoruz heyecanla, bekliyoruz umutla 2021 seni.