Sağlık Personeli Alım İlanı Resmi Gazetede Yayımlandı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Sağlık Personeli Alım İlanı Resmi Gazetede Yayımlandı

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından Resmi Gazete’de ilan yayımlandı bu ilanda en az ön lisans mezunu sağlık personeli alımı yapılacağı söylendi. Başvurular bugün başladı ve 15 gün boyunca devam edecek.


Resmi Gazetenin bugünkü sayısında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi bir ilan yayımlandı ve sağlık personel alımı yapılacağı söylendi. Başvuruları bugün başlayan ve 15 gün boyunca devam edecek olan ilanda hemşire, diğer sağlık personeli, laborant, sağlık teknikeri alımı yapılıyor.

Yayımlanan ilanda “Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü ve diğer birimlerde (Giderleri Özel Bütçeden Karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’ 4. maddesi (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren, 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına Dair Esaslar’ın Ek 2. maddesinin (b) fıkrasına göre Ortaöğretim mezunları için 2018 dönemi KPSS Önlisans mezunları için 2020 dönemi KPSS puan sırası esas alınmak şartıyla aşağıda belirtilen pozisyonlarda toplam 9 adet sözleşmeli personel alınacak.”

BAŞVURU DETAYLARI

İlan başvurular bugün başladı ve 15 gün boyunca devam edecek. Adaylar üniversitenin web adresi üzerinden temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte (Aslı görülmek üzere Başkanlığımızca onaylanmış ya da turkiye.gov.tr adresinden oluşturulmuş belgeler) Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

ARANAN ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

a) Türk Vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Türk Ceza Kanunun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa da; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl hapis cezasına ya da affa uğramış olsa da devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

d) Erkek adayların askerlik çağına gelmemiş, veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf, erteletmiş yada yedek sınıfına geçirilmiş olmak.

e) 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak şartıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak

İlan detayları için TIKLAYIN