PTT’den İndirimli Gıda Açıklaması! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

PTT’den İndirimli Gıda Açıklaması!

PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, yazılı açıklamasında, gıda fiyatlarında yaşanan artışı durdurmak amacı ile PttAVM tarafından ekonomik fiyata gıda ürünleri satışının duyurulmasıyla yaşanan tartışmaları değerlendirdi.

Bu haber 31 Ocak 2021 - 14:11 'de eklendi ve 127 kez görüntülendi.

PttAVM’nin yalnızca bugün değil, kurulduğundan bu yana yurttaşlara ürün alternatiflerini uygun fiyat politikasıyla sunduğunu vurgulayan Gülten, yaklaşık iki senedir gıda dahil pek çok temel ihtiyaç maddesinin “pttavm.Com” üzerinden yurttaşlara ekonomik fiyata sağlandığını bildirdi.

Gülten, aşırı fiyat artışlarından yurttaşları korumak amacı ile PttAVM’den sunulmakta olan ürünlerin çeşitliliğinin artırıldığına dikkati çekerek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları, Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızın desteği ile ülkemiz için sorumluluğumuzu yerine getireceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

PttAVM’nin, Türkiye’nin yerli ve milli online alışveriş platformu olduğunu vurgulayan Gülten, şöyle devam etti:

“Bu durumu ülkemizin ekonomisine katkı sağlamaya yönelik görev ve sorumluluk olarak kabul etmekteyiz. Özellikle temel gıda ihtiyaçlarının giderilmesi için Tarım Kredi Kooperatifleri, Toprak Mahsulleri Ofisi ve Atatürk Orman Çiftliği ürünlerini daima olduğu gibi indirimli fiyatlarla halkımızla buluşturmaktayız.

Halkımızın artan gıda fiyatlarına karşı korunması amacı ile dün olduğu gibi bugün de üzerimize düşen görevimizi yaptığımızı ve bize verilecek sorumluluklarda da tüm gayretimizle çalışacağımızı belirtmek isteriz.”

PTTAVM NASIL ÇALIŞIYOR?

PttAVM, gıda dahil pek çok temel ihtiyaç maddesini “pttavm.Com” üzerinden yurttaşlara uygun fiyat politikasıyla ürün alma olanağı sağlamayı başaran bir platform olarak görev yapıyor.

Ayrıca PTT, salgının ilk günlerinde maskenin bedava dağıttığı dağıtımında da görev alırken, tanzim satış organizasyonunda da taze sebze, meyve gibi gıda ürünleri PttAVM üzerinden yurttaşlara sundu. PttAVM internet sitesinde PTT’nin üretip sattığı bir ürün bulunmuyor.

Tarım Kredi Kooperatifleri, Toprak Mahsulleri Ofisi ve Atatürk Orman Çiftliği ürünleri aracısız, yani direk olarak satılıyor.

Diğer ürünlerin ise firmaların kendi oluşturmuş olduğu sanal mağaza üzerinden tüketiciye uygun fiyatla sunulması şartıyla satışı yapılıyor.

PttAVM, bu fiyatları denetliyor ve ürün fiyatı piyasa fiyatından fazlaysa uyarıda bulunuyor, bunların satışına onay verilmiyor.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN