Ocak 2024’te 863 milyon liralık Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi yapıldı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Ocak 2024’te 863 milyon liralık Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi yapıldı

Çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için ocak ayında toplam 863 milyon lira Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi yapıldığı bildirildi.

Bu haber 21 Ocak 2024 - 18:14 'de eklendi ve 42 kez görüntülendi.

 

Çocuklara yönelik hizmetlere özel önem veriliyor ve çocukların farklı ihtiyaçlarını gözeterek hizmetler çeşitlendiriliyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bu doğrultuda ocak ayında yapılan destek hakkında bilgi paylaştı.

Sakan Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için ocak ayında toplam 863 milyon lira Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını bildirdi.

“Çocuklar ailelerinin yanında destekleniyor”

Göktaş, yaptığı açıklamada, SED ile çocukları ailelerinin yanında ve sosyal çevresinden ayırmadan desteklediklerini ifade etti.

“Çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için ödeme yapıldı”

Göktaş, çocukların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı birer fert olarak yetişmeleri için gayretle çalıştıklarını vurgulayarak şunları şunları kaydetti:

Bu kapsamda çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için ocak ayına ilişkin 863 milyon lira SED ödemesi yaptık. Çocukların ekonomik gerekçeler nedeniyle ailelerinden kopmamasını amaçlıyoruz. Çocukların aile ortamında büyümelerinin toplumsal değerlerin korunmasında vazgeçilmez bir rolü olduğuna inanıyoruz. Aile odaklı sosyal hizmet modellerimiz ile çocukların öncelikli olarak aile şefkati ve sıcaklığı ile yetişebilmeleri için gayret gösteriyoruz.

 

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN