Mustafa Kalafatoğlu’ndan TİM Genel Başkanı İsmail Gül’e Ziyaret « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Mustafa Kalafatoğlu’ndan TİM Genel Başkanı İsmail Gül’e Ziyaret

Müsiad Gürcistan Onursal başkanı Mustafa Kalafatoğlu Müsiad İhracatçılar Başkanı Latif Polat ve Nizam Üner ile birlikte TİM Genel Başkanı İsmail Güle’ yi makamında ziyaret etti.


Müsiad Gürcistan kurucu başkanı ve onursal başkan iş İnsanı TİM Doğu Karadeniz İhracatçılar Denetleme Kurulu üyesi Mustafa (Kalafatoğlu)Okutan İstanbul’da beraberinde iş insanları Müsiad İhracatçılar Başkanı Latif Polat ve Nizam Üner ile birlikte TİM Genel Başkanı İsmail Güle’ yi makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında pandemi surecini bu süreçte ihracatçıların durumunu ve pandemi sonrası neler yapılabileceklerini sorunları ve çözümlerinin ele alındığı ve sohbet havasında geçti. Görüşmede TİM Genel Başkanı İsmail Gül’e ekonominin can damarı ihracatçıların sorunlarını bildiklerini pandemi sürecinde yaşan sıkıntıları biliyoruz. Hayat normale dönünce bu sorunları peyder pey çözmek için çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz daha önce ihracatçılarısın sorunlarını nasıl çözdüysek inşallah bu sorunları da çözeriz” dedi.

Mustafa Kalafatoğlu, pandemi sonrasında Türkiyenin ihracatta büyük bir atılım yapacağını, Kafkaslarla birlikte, Afrika ve Ortadoğu pazarına da daha güçlü olarak yöneleceklerini ifade etti. Ayrıca, ihracatçılara yeşil pasaport bu başkanın girişimleri sonucu verildiğini kaydederek, “çok faydalı ve işe yarayan bi proje olduğunu, girişim ruhu olan ihracatçıların önünü açtığını işlerinin artmasını sağlayacaktır” dedi.