Milli Eğitim Müdürü: Şehir Hastanesi’ne Sevk Edildi « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Milli Eğitim Müdürü: Şehir Hastanesi’ne Sevk Edildi

Geçtiğimiz gün yaptırmış olduğu test sonucu pozitif olarak çıkmasından sonra Kula Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, ileri tetkik ve tedavileri için tedbir için Manisa Şehir Hastanesi’ne gönderildi.


Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, geçtiğimiz 22 Kasım günü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personellerinden birinde Kovid-19 tespit edilmesinden sonra temaslı olarak karantinaya alınmıştı.

5 gün ikametinde karantinada kalan Müdür Sümen ve eşi Şaziye Sümen, 26 Kasım Perşembe günü belirti göstermesinden sonra test yaptırmış ve test sonuçları pozitif çıkmıştı. Hemen hastanede tedavi altına alınan Sümen ailesinin sağlık durumu iyi olduğu öğrenilmişti.

İki gündür Kula Devlet Hastanesi’nde tedavisine devam edilen İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, nefes almakta güçlük çekmesi üzerine ambulansla tedbir amaçlı Manisa Şehir Hastanesi’ne gönderildi. Sümen’in ihtiyaç durumunda yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edileceği öğrenildi.

Müdür Sümen’in eşi Şaziye Sümen’in sağlık durumu ise iyi olduğu ve tedavisine Kula Devlet Hastanesi’nde devam edildiği öğrenildi.