Marmara’daki depremin ardından Naci Görür’den korkutan açıklama! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Marmara’daki depremin ardından Naci Görür’den korkutan açıklama!

İstanbul’da Avcılar açıklarında meydana gelen 3.2’lik depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından paylaşımdan uyardı. Görür, ‘Bu saatten sonra kilitli olan Kumburgaz fayı üzerinde olan depremler hiç hoş değil, rahatsız edici.’ ifadelerini kullandı.


Web Banner

Marmara’da gerçekleşen depremin ardından Naci Görür sosyal medyadan açıklamada bulundu. Kumburgaz fayına dikkat çeken Görür, “Arkadaşlar, bugün Marmara’da meydana gelen 3.2’lik deprem şekilde görüldüğü gibi deprem beklediğimiz Kumburgaz Fayı üzerinde. Gerçi Marmara’da bu büyüklükteki depremler çökel içerisinde gaz çıkışları sonucu da gelişiyor ama onlar daha çok Tekirdağ Fayında görülüyor. Bu saatten sonra kilitli olan Kumburgaz fayı üzerinde olan depremler hiç hoş değil, rahatsız edici. İyi akşamlar.” dedi.

Arkadaşlar, bugün Marmara’da meydana gelen 3.2’lik deprem şekilde görüldüğü gibi deprem beklediğimiz Kumburgaz Fayı üzerinde. Gerçi Marmara’da bu büyüklükteki depremler çökel içerisinde gaz çıkışları sonucu da gelişiyor ama onlar daha çok Tekirdağ Fayında görülüyor. Bu saatten.. pic.twitter.com/5KvJBnS9VM

— Prof. Dr. Naci Görür (@nacigorur) October 15, 2020

…sonra kilitli olan Kumburgaz fayı ğzerinde olan depremler hiç hoş değil, rahatsız edici. İyi akşamlar

— Prof. Dr. Naci Görür (@nacigorur) October 15, 2020

Web Banner
Web Banner