Halkbank Harekete Geçti Yeni Dönem Resmen Başladı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Halkbank Harekete Geçti Yeni Dönem Resmen Başladı

Halkbank açıkladı yeni döneme giriliyor. Dev bankadan yapılan duyuruda Kolay Adres ve FAST uygulamalarıyla para transferlerinde önemli adım atıldı.

Bu haber 27 Kasım 2020 - 18:01 'de eklendi ve 121 kez görüntülendi.

Bankadan yapılan açıklamada, Halkbank’ın dijital kanallarını kullanan 3 milyon kişi para transferlerini kolay ve hızlıca yapabilecekleri yeni dönemi bekliyor.

Kolay Adres uygulamasıyla Halkbank müşterileri, IBAN veya hesap bilgilerine ihtiyaç duymadan para transferi yapabilecek. Cep telefonu numarası, e-posta, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarsı/Vergi Kimlik Numarası/YKN ve pasaport numarası gibi temel bilgilerini Halkbank’taki hesabıyla eşleştirenler, işlemlerini dijital kanallar üzerinden kolayca gerçekleştirebilecekler.

7 GÜN, İSTENİLEN SAATTE, SANİYELER İÇİNDE

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından geliştirilen FAST (Fonların Anlık ve Devamlı Transferi) ödeme sistemiyle Halkbank müşterilerine, farklı bankalardaki hesaplar arasında para transferlerini haftanın 7 günü istedikleri saatte gerçekleştirebilme imkanı sağlıyor. FAST ile bankalar arası transfer işlemleri saniyeler içinde tamamlanıyor.

BANKACILIK İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Halkbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tuncay, Halkbank müşterileri tarafından yapılan bankacılık işlemlerin yüzde 90’dan fazlasının şube dışı kanallardan gerçekleştiğini söyledi.

3 MİLYON MÜŞTERİYİ YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR

Halkbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tuncay, bankanın kolay ve hızlı çözümler üreten yeni uygulamaları hakkında şunları söyledi:

“Kolay Adres uygulaması, para transferi yapmak için uzun IBAN numaralarını temin etme dönemini bitiriyor. FAST sayesinde hafta içi mesai saatlerini bekleme zorunluluğu ortadan kalkıyor.

Dijital kanallarımızı kullanan 3 milyon müşterimiz artık para transferlerini istedikleri gün ve saatte, IBAN numarası olmadan kolayca yapabilecekler. Hesapların anahtar adreslerle eşleştirilmesini hem bireysel hem de ticari müşterilerimiz için mümkün kılacağız.

İnternet bankacılığı ve mobil şubelerimizi kullananların, Halkbank şubesine gitmiş kadar rahat etmesini sağlayacağız.”

EVDEN ÇIKMADAN KOLAY İŞLEM

Müşterilerin Halkbank şubelerinde alışageldikleri hizmet kalitesini, dijital kanallarda da korumaya büyük önem verdiklerini belirten Halkbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tuncay, “Özellikle pandemi sürecinde dijital bankacılık hizmetlerimiz yüksek bir talep gördü.

Evinden çıkmadan işlemlerini kolayca yapabileceğini deneyimleyen müşterilerimizin bize duydukları güvenle, bu kanalların geliştirilmesine yönelik beklentiler daha da arttı.”

HIZLI VE KULLANICI DOSTU

Halkbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tuncay, “Güçlü yatırımlarımız ve gençleşen kadrolarımızla, dijital bankacılık alanındaki rekabete hazırız.

Kolay Adres ve FAST uygulamalarıyla dijital kanallarımıza olan ilgiyi daha da yükseltecektir. 82 yıllık bankacılık deneyimiyle Halkbank, müşterilerine bu yerde güvenilir, hızlı ve kullanıcı dostu bir deneyim sunmaya devam edecektir.”

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN