Emeklilere 15.600 TL ödeme yapılacak! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Emeklilere 15.600 TL ödeme yapılacak!

Bu haber 05 Eylül 2023 - 16:34 'de eklendi ve 113 kez görüntülendi.

Milyonlarca emekli vatandaşa Eylül ayı müjdeleri gelmeye devam ediyor. Son dönemlerde temmuz zammı nedeniyle büyük bir çöküş yaşayan emekliler ek ödeme avantajları sayesinde biraz da olsa seviniyor.com bir yandan ek zam konusunun gündeme geldiği bu günlerde bir yandan da bankalardan emekliye sağlanan cazip promosyon ödemeleri gündemden düşmüyor. Emekliye sevindirici haber Bugün Yapı Kredi Bankası’ndan geldi. Emekliye tam 15.600 TL Ek ödeme yapılacak. Hemen başvuru yapan emekliye 48 saat içinde IBAN’dan ödeme aktarılacak.

Yapı Kredi Bankası’ndan emekliye sunulan fırsatlar devam ediyor. Eylül ayında yeni promosyon ücretlerini duyuran Yapı Kredi, ıban’dan 15.600 TL’lik promosyon desteği sağlayacağını bildirdi. Emeklilere tek koşulda verilecek olan promosyon ödemesi sadece 48 saat içinde hesaba yansıyacak nokta Üstelik SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi hiç fark etmez. Tüm emekliler için ödeme imkanı veriliyor. Yapı Kredi Bankası’nın yeni promosyon kampanyasında koşullarda belli oldu. Aslında en kolay promosyon veren bankalardan biri olan Yapı Kredi emekliden tek bir şarj istiyor. Yapı Kredi Bankası yeni promosyon şartları ve merak edilenler haberimizde…

EMEKLİYE IBAN’DAN 15.600 TL’LİK ÖDEME
Eylül ayı banka promosyon ücretleri emekli vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde Takip ediliyor. Yapı Kredi Bankası da bu konuda en yüksek promosyon fırsatları sunarak emekliye cazip kampanyalar düzenliyor.com Yapı Kredi’nin yeni emekli promosyon ücreti 15.600 TL’ye kadar yükseldi. 16 milyon SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi için sağlanacak olan yeni promosyon Eylül ayı sonuna kadar devam edecek.

TEK ŞARTLA HEMEN YATIYOR
Bankaların emekliye yönelik promosyon kampanyalarında bazı şartlar aranıyor. Yapı Kredi Bankası bu konuda en kolay promosyon veren bankalardan biri oldu. Emekliye tek bir şartla promosyon fırsatı sağlayan Yapı Kredi Bankası Sadece maaşınızı taşımanızı ve 3 yıl boyunca bu bankadan almanızı istiyor. Bu şartı yerine getiren emekliler Yapı Kredi’nin dijital bankacılık hizmetleri aracılığıyla ya da şubelerinden başvuru yapabiliyor. Yine emekliler e-devlet üzerinden maaş aldıkları bankayı da değiştirme şansına sahip.

YAPI KREDİ’DEN EMEKLİ PROMOSYONU 48 SAAT İÇİNDE YATIYOR
4A 4B 4C EYT emeklisi için sunulan Yapı Kredi promosyon kampanyasında başvuru yapan emeklilere ödemeler sadece 48 saat içinde yatıyor. Emekliler ödemelerini IBAN numarasından alıyor yine banka şubesine gitmelerine gerek olmuyor. Milyonlarca emekliye sağlanan Yapı Kredi promosyon ücretinin yanı sıra bankada birçok avantajda var. Ücretsiz havale EFT olmak üzere Yapı Kredi Bankası’nın emekliye sunduğu fırsatlar bitmek bilmiyor.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN