Eğitim Bir Sen İstanbul 5 Nolu Şube Türkiye 1.si oldu « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Eğitim Bir Sen İstanbul 5 Nolu Şube Türkiye 1.si oldu

Eğitim Bir Sen İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı Yusuf Sabaz , Kasım ayında 170 yeni üye yaparak Türkiye 1.si olduklarını söyledi.


Web Banner

Eğitim Bir Sen İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı Yusuf Sabaz , Kasım ayında 170 yeni üye yaparak Türkiye 1.si olduklarını söyledi.

 

Sabaz yaptığı açıklamada,’‘Yaklaşık bir yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan bir salgınla mücadele içerisindeyiz. Okulların kapandığı, sendikaların, sivil toplum kuruluşlarının faaliyet, etkinlik ve saha çalışmalarını durdurduğu bir zamana şahitlik ediyoruz. Online eğitimler, online faaliyet ve toplantılarla bu süreci atlatmaya çalışan tüm paydaşlarımız gibi bizler de üyelerimizin soru, görüş, öneri ve şikayetlerini sahada fedakâr bir şekilde görev yapan teşkilat mensubu arkadaşlarımızın gayretli çalışmalarıyla çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz.

Zor ve bir o kadar da meşakkatli bir sürecin içerisinde hem gündemi takip etmek, hem de sendikal manada sahada varlığını hissettirmek güçlü bir teşkilat birlikteliğiyle mümkün olmaktadır. Güven ve istikrarın adresi olarak Kasım ayı içerisinde aramıza katılan ve bizi Türkiye 1.si yapan 170 yeni üye; sendikal güvenin ve sendikal duruşun yansımasıdır. Bizi bu güvene layık gören tüm üyelerimize, işyeri temsilcilerimize , sendikamızın çeşitli organlarında görev yapan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza ve sendikamıza teveccüh gösteren tüm eğitim çalışanlarımıza teşekkür eder , bu süreçte ebediyete irtihal eden tüm dava arkadaşlarımıza bir kez daha Cenabı Allah’tan rahmet dilerim.”dedi

Web Banner
Web Banner