Eğitim-Bir-Sen Başakşehir Sosyal Medya buluşmaları devam ediyor « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Eğitim-Bir-Sen Başakşehir Sosyal Medya buluşmaları devam ediyor

Eğitim-Bir-Sen Başakşehir Sosyal Medya buluşmalarının bu haftaki konuğu Eğitimci Yazar Muhammet Yılmaz oldu.


Web Banner
 Eğitimci Yazar Muhammet Yılmaz “Değişen Dünyada Eğitim ve Öğretmenlik Rolleri” başlıklı samimi bir konuşma gerçekleştirdi.
Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, sakal
Eğitim-Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Mükremin Köse’nin katıldığı program eğitimciler tarafından ilgiyle izlendi.
Köse: “ Biz eğitimi çağa taşımalıyız. Yarınları inşa, gönülleri ihya etmeliyiz. Öğretmenlik hem kutsal hem teknik bir meslektir. Bu mesleği aşkla yerine getiren arkadaşlarımdan aldığım ilham ve heyecan omuzumuzdaki yükü daha da artırmaktadır.” ifadelerini kullandı.
Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, Osman Kesik ve Mutlu Tosun dahil
Konuşmada, Dünya tarihinde eğitimin kırılmalarını, yapay zekanın eğitimdeki yerini, salgın döneminde eğitimdeki eksiklik, aksaklıkların neler olduğu dile getirin Yazar Muhammet Yılmaz, program sonrasında katılımcıların sorularına da cevap verdi.
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi
İlçe Başkanı Murat Kılıç ise ”Başakşehir Eğitim-Bir-Sen olarak sosyal medya buluşmalarımıza salgın döneminde öğretmenler arasındaki bağı güçlendirmek için eğitimci arkadaşlarımızın fikirleri doğrultusunda yeni konuklarla biraraya gelmeye devam edeceğiz, bu güzel çalışmalara katkı ve katılım sağlayan okul müdürü, temsilci, öğretmen ve tüm üyelerimize teşekkür ederiz.”dedi.
Görüntünün olası içeriği: ekran

Web Banner
Web Banner