Cemil hocanın hatırasının yaşatılması adına çalışmalarımız olacak « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Cemil hocanın hatırasının yaşatılması adına çalışmalarımız olacak


Türkiye’de görülen ilk Covid-19 vakalarını tedavi ederken bu virüs sebebi ile hayatını kaybeden İstanbul Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Genel Dahiliye Bilim Dalı Profesörü Cemil Taşçıoğlu anısına Esenyurt Soul Entertainment Group’da düzenlenen Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) Gençler Turnuvası Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Cup ödül töreni gerçekleşti.

Korona virüs sebebiyle hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu adına düzenlenen tenis turnuvasının ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Cemil hocanın hatırasının yaşatılması adına, bakanlık olarak gençler, sporcular adına daim kılmak için çalışmalarımız olacak” dedi.

Törene Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’nun eşi Didem Taşçıoğlu, Esenyurt Kaymakamı Dr. Vural Karagöl ve Esenyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Oktay Şahin katılım gösterdi.

Turnuvada kadınlarda Ksenia Zaytseva birinciliği alırken, Özlem Uslu ise ikinci oldu. Erkeklerde de 1. Zsombor Velcz, 2. Ilya Snitari olarak organizasyonu tamamladı. Dereceye girenlere kupaları Bakan Kasapoğlu tarafından verildi.