Bozkurt’un minik yazarlarıdan inciler… « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Bozkurt’un minik yazarlarıdan inciler…

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Toplam 1.048 okul ve 4 bin 384 öğretmen ve binlerce öğrencinin görev aldığı”Geleceğin Yazarları” Projesi kapsamında Bozkurt’un minik yazarlarıdan inciler adlı kitabın tanıtımı Zeytinburnu Bozkurt İlkokulunda yapıldı


İlkokul ikinci sınıftan başlayarak, ortaokulu da kapsayan geniş sınıf düzeyinde öğrencilere, okuma yazma kültürünü kazandırmayı aynı zamanda çocuklara şiir, öykü, masal, anı, fabl, tekerleme gibi alanlarda eser üretebilecek alt yapıyı sağlamayı amaçlayan ‘Geleceği Yazarları Projesi’ kapsamında öğrencilerin kendi şiir ve hikayelerini yazdıkları “BOZKURT’UN MİNİK YAZARLARINDAN İNCİLER” adlı kitabın imza günü Bozkurt İlkokulunda yapıldı.
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Toplam 1.048 okul ve 4 bin 384 öğretmen ve binlerce öğrencinin görev aldığı”Geleceğin Yazarları” Projesi kapsamında Bozkurt’un minik yazarlarıdan inciler adlı kitabın tanıtımı Zeytinburnu Bozkurt İlkokulunda yapıldı.
Kitabın tanıtım programında eğitime verdiği destek ile bilinen Zeytinburnu Kaymakamı Dr. Adem USLU minik yazarları yalnız bırakmadı.
Programa ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürüm İsmail ÇETİNKAYA, Şube Müdürleri Arzu DEMİRKOL ve Erkan KESKİN, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Dr. Mustafa KAVLU ile okul müdürleri ve veliler katıldı.