Bakan Koca’dan magandalara sert tepki « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Bakan Koca’dan magandalara sert tepki

Bakan Koca’dan ambulansın önünü kesen magandalara sert tepki: Bu iki şahısta insanlık göremeyeceksiniz…


İstanbul‘un Kadıköy ilçesine bağlı Bostancı semtinde, siren çalarak hastaneye gitmeye çalışan ambulansı durdurup “hasta kontrolü” yapan trafik magandalarına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sert tepki gösterdi.

 

‘YASA PEŞLERİNDE’

Sosyal medya hesabından olay anına ait görüntüleri paylaşan Bakan Koca, “İstanbul Kadıköy’de ambulansla hasta taşıyan arkadaşlarımız akıl almaz bir olay yaşadı. Bir motosikletteki iki şahıs ambulansa yol vermemekte direttiler. Hastayı görmek istediler. Sonunda gördüler. İzleyin, bu iki şahısta insanlık göremeyeceksiniz. Yasa peşlerinde.” ifadelerini kullandı.

BİRİ GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan; görüntüler üzerine polis ekipleri harekete geçti. Ambulansın önünü kesen iki şüpheliden biri olan Emirhan Baydaroğlu, İstanbul’da gözaltına alındı. Motosiklet sürücüsünü gözaltına alma çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi.

9454174.jpg

NE OLMUŞTU?

Bostancı yan yolda dün saat 15.00 sıralarında belediyeye ait hasta nakil ambulansı siren çalarak hastaneye gitmeye çalışırken motosikletli iki kişi tarafından durdurulmuştu. Şahıslar ambulans şoförüne, “Biz bu ambulansta hasta olduğuna inanmıyoruz.” diyerek hastayı görmek istemişti.

Ambulansın hareket edememesi üzerine ambulans şoförü hastayı göstermek zorunda kalmıştı. Hastayı gördükten sonra ikna olan kasksız trafik magandaları olay yerini terk etmişti.

9454176.jpg

Ambulans, şahısların olay yerinden ayrılmasının ardından hastayı zamanında hastaneye ulaştırmıştı.

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx