Bakan Gül’den, sözleşmelilere kadro açıklaması « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Bakan Gül’den, sözleşmelilere kadro açıklaması

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Adalet Bakanlığı bünyesinde görev yapan sözleşmeli personeli ilgilendiren açıklamada bulundu.


Web Banner

Adalet Bakanlığı bünyesindeki sözleşmeli memurlara kadro ne zaman gelecek? Sözleşmeli infaz koruma memurlarını ilgilendiren açıklama Bakan Gülden geldi. Bursa Bölge Adliye Mahkemesini ziyaret ederek personelle bir araya gelen Gül, burada yaptığı konuşmada, yargı çalışanlarının gayretleriyle adalete güvenin arttığını söyledi.

Adliye personelinin hem tecrübe hem de dinamizmle çalışmalara kolaylık sağladığını belirten Gül, “Toplu sözleşmeyi yakından takip ettik. Ücretlerle ilgili çok önemli neticeler aldık. İnşallah bundan sonra sözleşmeli arkadaşlarımızın kadroya geçmesi de bizim birinci meselemizdir, bunu da takip edeceğiz inşallah. Neler yapabilir, ne gibi imkanlar olabilir bunların takipçisi olacağız.” diye konuştu.

– “Sözleşmeli, kadrolu ayrımını kaldırmak istiyoruz”

Gül, personelin tüm mali, özlük, çalışma koşullarıyla ilgili konuların, gündemlerinin baş köşesinde olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, kazanımlarla ilgili çok büyük desteğinin olduğunu dile getiren Gül, “Sözleşmeli, kadrolu ayrımını kaldırmak istiyoruz. Bunu inşallah bu yıl gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Hakim, savcıların her ne kadar kararlarda imzası varsa da biz o kararların mutfağında sizleri görüyoruz. Sizlerle beraber ülkemiz daha güzel adalet hizmetlerine kavuşacak.” dedi.

Web Banner
Web Banner