AÖF final sınavı ne zaman? « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

AÖF final sınavı ne zaman?

AÖF sınav tarihleri için beklenen açıklama Anadolu Üniversitesi’nden geldi. İktisat ve İşletme fakültelerinde lisans ve önlisans eğitimine açıktan devam eden AÖF öğrencilerin katılım sağlayacağı AÖF final sınavı, yapılan açıklamaya göre ocak ayı içerisinde organize edilecek. Öğrenciler ara sınavlarda olduğu gibi AÖF sınavlarına da çevrimiçi ortamlarda katılacak. 2020-2021 Yılı Güz Dönemi final sınavı sonuçları yapılan değerlendirme sonrası üniversitenin internet sitesinden açıklanacak. İşte, AÖF final sınavı tarihleri.


Web Banner

AÖF final sınavı tarihleri son gelişmeler ile öğrenciler tarafından takip ediliyor. Anadolu Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre, Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakülteleri AÖF sınavları ocak ayında gerçekleşecek. Açıköğretim Sistemi güz dönemi dönem sonu sınavları 1. yarıyıl dersleri ve 5. yarıyıl fark dersleri için 16-17-18 Ocak 2021, 3, 5 ve 7. yarıyıl dersleri için 23-24-25 Ocak 2021 tarihlerinde yapılacak.

AÖF SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinin çevrim içi yapılacak güz dönemi dönem sonu sınavlarının tarihleri belirlendi.

Rektörlükten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Değerli öğrencilerimiz, Açıköğretim Sistemi güz dönemi dönem sonu sınavları 1. yarıyıl dersleri ve 5. yarıyıl fark dersleri için 16-17-18 Ocak 2021, 3, 5 ve 7. yarıyıl dersleri için 23-24-25 Ocak 2021 tarihlerinde çevrim içi ortamlarda yapılacaktır.”

Açıklamada, Açıköğretim Sistemi ile ilgili soru ve taleplerin http://aosdestek.anadolu.edu.tr adresinden ilgili birimlere iletilebileceği bildirildi.

SINIF GEÇME SİSTEMİ NASIL?

Öğrencilere bir yarı yılda 30 krediyi geçmeyecek şekilde ders ataması fakülte tarafından yapılır. Öğrenciler fakülte tarafından atanan dersleri eksiltebilir veya toplam 45 krediyi geçmemek üzere üst yarı yıldan ders seçebilir. (ilk yıl hariç)

Lisansta birinci yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 5. ve 7. yarı yıllardan,

İkinci yarı yılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 6. ve 8 yarı yıllardan DERS ALAMAZ.

Üçüncü yarı yılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 7. yarı yıldan,

Dördüncü yarı yılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 8. yarı yıldan ders ALAMAZ.

Web Banner
Web Banner