Aile destek ödemeleri yatırılmaya başlandı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Aile destek ödemeleri yatırılmaya başlandı


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri hakkında açıklamada bulundu. Ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatıracağını belirten Bakan Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4 milyar lira ödeme yapacaklarını duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin bugün itibarıyla hesaplara yatacağını açıkladı.

Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ile bugüne kadar hanelere toplam 80,4 milyar lira destek sağladıklarını aktardı.

Bakanlık olarak sosyal yardım programlarının etkinliğini artırdıklarını vurgulayan Göktaş, “İhtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteğimizle onların yanında olmayı sürdürüyoruz. Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz. Bu doğrultuda ihtiyaç sahibi hanelerimize bu ay toplam 4 milyar lira ödeme yapacağız.” bilgisini verdi.” ifadelerini kullandı.

Bakanlık olarak gelişen ve değişen hayat koşullarını göz önünde bulundurarak sosyal yardım programlarının etkinliğini artırdıklarını vurgulayan Göktaş, şunları kaydetti:

“Bu kapsamda sosyal yardımlarımızı bütüncül bir şekilde uyguluyoruz. Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine arz odaklı ve erişilebilir hizmet ağımız ile ulaşıyoruz.”