Afyonkarahisar İyilikte Yarışıyor Projesinin Ödül Töreni Yapıldı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Afyonkarahisar İyilikte Yarışıyor Projesinin Ödül Töreni Yapıldı

Afyonkarahisar il merkezi, merkeze bağlı köy ve kasabadaki ilkokulların 4. sınıfları ile ortaokulların 5 ve 6. sınıfında eğitim gören öğrenciler için “Afyonkarahisar İyilikte Yarışıyor” adlı yarışma düzenlendi.


Afyonkarahisar il merkezi, merkeze bağlı köy ve kasabadaki ilkokulların 4. sınıfları ile ortaokulların 5 ve 6. sınıfında eğitim gören öğrenciler için “Afyonkarahisar İyilikte Yarışıyor” adlı yarışma düzenlendi. Toplumda unutulmaya yüz tutmuş değerlerin yeni nesile aktarılması, öğrencilerin duygu ve düşüncelerini özgürce ifade etmelerinin sağlanması, toplumsal değerler konusunda kazanımlarını ve farkındalığının artırılması, gençlerin seveceği eğlenceli ve farklı aktiviteleri kullanarak iyi örneklerin toplumda çoğalmasının sağlanması ve topluma iyilik yapmayı görev olarak gören iyilik bağımlılarının yetiştirilmesi amacıyla yapılan yarışmanın ödül töreni Müdürlüğümüz Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Ödül törenine Vali YardımcısıMehmet Keklik, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyonkarahisar İyilik Hareketi Derneği Başkanı Dr. Özgür Sepin, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Toplamda 204 videonun katıldığı yarışma; kurum ve öğrenci bazlı değerlendirmeler sonucu sistem üzerinden birbirinden bağımsız değerlendiriciler tarafından objektif olarak yapıldı. İlk yüzde yer alan öğrencilere “Zaman, Hep İyilikte Dursun” slagonu bulunan duvar saati hediye edilirken program esnasında yapılan çekilişle de öğrencilere bovling oyunu, kırtasiye çeki, futbol, voleybol, basketbol topu ile satranç takımı hediye edildi. Sürpriz ödüllerin de verildiği programda katılımcılar ve öğrencileri ödüllerini Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, İl Müdürü Miraç Sünnetci ve İyilik Hareketi Başkanı Dr. Özgür Sepin ile İl Yöneticilerinin ellerinden aldılar.