Yaşar Kaba’dan Muhaliflere tepki « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Yaşar Kaba’dan Muhaliflere tepki

MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Cumhur İttifakı’nın gücü karşısında şaşkınlık içerisinde dönüp duran muhaliflerin, emperyalist güç baronlarının masaları etrafında alınlarına yapıştırılan 1 doların ağırlığı içerisinde göbek attığını söyledi.


Web Banner

Türkiye’nin sistemini değiştirecek güce ulaşamayacaklarını bildikleri halde papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duran muhaliflere tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Cumhur İttifakı’nın gücü karşısında şaşkınlık içerisinde dönüp duran muhaliflerin, emperyalist güç baronlarının masaları etrafında alınlarına yapıştırılan 1 doların ağırlığı içerisinde göbek attığını söyledi.

Cumhur İttifakı’nın Türkiye’ye kazandırdığı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nden Parlamenter Sistem’e dönüş hayalleri kuran muhalif İttifakın, 2023 seçimlerini kazansalar bile sistemi değiştirecek güce ulaşamayacaklarını bildikleri halde papağan gibi aynı şeyleri tekrarladığına dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ”Provokatörlük ve ihanet ruhu sinsice içlerine nüfuz edip yerleşmiş olan CHP-İP- HDP Zillet-i Şer cephesi, güdük siyasi varlıklarını dayandırdıkları ABD-FETÖ düzleminde yol almaya devam etmektedirler. Bu şaşkın güruh, milletimize zihinsel numaralar çekmeyi siyaseten varlık inşalarının temeli saymaktadır. Ayranı kabaran bu aklı evveller, papağan gibi olmayacak duanın aminlerini tekrar edip durmaktadırlar.” dedi.

Cumhur İttifakının gücü karşısında şaşkınlık içerisinde dönüp duran muhaliflerin, vatan ve milletin bekasına yönelik hiçbir dertlerinin olmadığını ileri süren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ”Cumhur İttifakının dirayetli ve güçlü duruşu karşısında, bindikleri zillet aracının yamulmuş jant kapağı gibi yampiri yampiri dönüp durmakta, emperyalist güç baronlarının masaları etrafında alınlarına yapıştırılan 1 doların ağırlığı içerisinde göbek atmaktırlar. Biliriz ki; hendek atlamaya gönlü olmayan develeri ikna etmeye çalışmak beyhude bir iştir. Bunların akıllarında, zihinlerinde, vatanın ve milletin bekası gibi bir dertleri hiç olmamıştır. Ferasetsizlikleri dizboyu, rezillikleri aşikârdır.” dedi.

Web Banner
Web Banner