Twitter’da hesap onaylama sayısı artıyor « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Twitter’da hesap onaylama sayısı artıyor


Web Banner

Yeni alınan  karar ile birlikte Twitter hesap onaylatma ile ilgili gelen yeni taleplere çok daha fazla cevap verilecek. Kısa süre içerisinde toplan onaylı hesap sayısının artması bekleniyor.

Twitter tarafından kısa bir süre önce yapılan açıklamaya göre sağlık uzmanlarının Twitter hesapları, çok daha fazla onaylanmış hesap kategorisine dahil edilecek. Bunu sağlamak için Twitter’ın yeniden Twitter hesap onaylatma isteklerini almaya başlayacağına vurgu yapılıyor.

Sağlık uzmanlarının Twitter’a yapacakları istekler ile birlikte kısa sürede birçok yeni hesabın onaylı hesaplar arasına dahil edilmesi planlanıyor. Böyle bir adımın atılmasının temel nedenleri ise Corona virüs ile ilgili sosyal medya platformları üzerinde yayılan asılsız bilgiler ve yanlış yönlendirmeler oluyor. Yanıltıcı ve yanlış bilgilerin önüne geçmek adına Twitter, sağlık uzmanlarının onaylanmış hesapları üzerinden kullanıcıların güvenli bir şekilde doğru bilgiye ulaşmasını sağlamayı amaçlıyor.

Bu konuda Twitter hesap onaylama işlemleri için önemli bilgiler arasında, mail adreslerinin olduğu ifadesi paylaşılıyor. Sağlık kuruluşlarının ilgili mail adreslerini kullanan Twitter’daki sağlık uzmanlarının hesaplarının onaylanması kolaylaşıyor.

Bu yöntem ile kullanıcılar, sağlık uzmanı oldukları konusunda Twitter’a doğru bilgi yansıtmış olabiliyorlar. Şimdiye kadar yüzlerce yeni hesap onaylama işlemi yapıldığı da yine Twitter’ın yaptığı açıklamada yer alan bilgilerden oluyor.

 

Web Banner
Web Banner