Türk hackerlar Yunanistan’ı salladı! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Türk hackerlar Yunanistan’ı salladı!

Türk hackerlar, son dönemlerde sık sık Türkiye’yi tehdit edici açıklamalarda bulunan Yunanistan’ın stratejik kurumlarına ait web sayfalarını hackledi. Çökertilen siteler arasında Yunanistan istihbarat teşkilatı da bulunuyor. Türk hackerların saldırısı Yunan medyasında geniş yankı uyandırdı.


Web Banner

Türk hackerlar son dönemde Yunanistan ile yaşanan gerginlik sonrası komşunun stratejik kurumlarına ait web sayfalarını hackledi. Türk hackerların saldırısı Yunan medyasında geniş yankı uyandırdı.

Türk hacker grubu Anka Neferler Tim tarafından düzenlenen saldırıyla, Yunanistan’ın en stratejik kurumlarına ait internet siteleri çökertildi. Çökertilen siteler arasında Yunanistan Ulusal İstihbarat Teşkilatı’nın sitesi de bulunuyor.

YUNAN MEDYASI DA DUYURDU

Türk hacker grubunun Yunan hükümet sitelerine yaptığı saldırı Yunan medyası tarafından da duyuruldu. Haber, “Türk hackerlar Yunan hükümetinin web sitelerine saldırdı” başlığı ile haberleştirildi.

‘CANIMIZ NE ZAMAN İSTERSE O ZAMAN ERİŞİM SAĞLANACAK’

Öte yandan Anka Neferler Tim adlı hacker grubu Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Yunanistan Ulusal İstihbarat Teşkilatı sitesini erişime kapattık. Biz canımız ne zaman isterse o zaman erişim sağlanacak” ifadelerini kullandı.

İşte Anka Neferler Tim tarafından düzenlenen saldırıyla çökertilen Yunan devlet kurumlarına ait internet sayfaları:

Yunanistan Ulusal İstihbarat Teşkilatı – http://www.nis.gr

Yunanistan Parlamentosu – https://www.hellenicparliament.gr

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı – https://www.mfa.gr

Atina Borsası – https://www.athexgroup.gr

Yunanistan E-Devlet – http://www.e-gif.gov.gr

Yunanistan Maliye Bakanlığı – https://minfin.gr

TÜRKİYE’Yİ SAVAŞLA TEHDİT ETMİŞTİ

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşmede, Türkiye’ye karşı gerekirse silah kullanmaktan söz etmiş, herkesi şoke etmişti. Trump, Miçotakis’e böyle bir durumda ABD’ye güvenmemelerini istemişti.

Web Banner
Web Banner