Togg, İstanbul Havalimanı’nda görücüye çıktı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Togg, İstanbul Havalimanı’nda görücüye çıktı


Web Banner

Türkiye’nin yerli otomobili Togg, İstanbul Havalimanı’nda görücüye çıktı. İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Arındırılmış Salon’da sergilenen otomobil, yerli ve yabancı yolcular tarafından ilgi gördü.

2023 yılının ilk çeyreğinde doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı C SUV’u banttan indirmeye hazırlanan Togg, ‘Konsept Akıllı Cihaz’ olarak isimlendirdiği konsept otomobilini, İstanbul Havalimanı’nda sergiledi.

Bugün itibarıyla yerli ve yabancı yolcuların beğenisine sunulan otomobil, ilgi gördü.

Otomobilin bir ay boyunca İstanbul Havalimanı’nda sergileneceği öğrenildi.


Yabancı yolcular Togg’u beğendi

Pasaport kontrolünden geçtikten sonra otomobili gördüğünü ve ünlü bir markanın otomobiline benzettiğini söyleyen Tunuslu Muhammed Mahjoub, “Araba çok güzel, çok şaşırdım. Arabanın dış dizaynını çok beğendim çok çekici. Dışarıdan içeriye girdiğimde arabanın yanına geldim. Çok ünlü bir arabaya benziyor.” dedi.


“Daha önce böyle bir model görmedim”

DHA’ya konuşan yolculardan Abir Mahjoub ise “Çok özel bir araç, çok beğendim. Kapılar inanılmaz güzel. Daha önce böyle bir model görmedim. Mükemmel.” diye konuştu.

Togg, İstanbul Havalimanı’nda görücüye çıktı VİDEO


Togg almayı düşünüyor

Hollanda’da yaşayan Muharrem Uğurlu ise şunları söyledi:

“4-5 yıldır elektrikli araba kullanıyorum. Birçok modelini kullandım oğlumla beraber. Hastasıyız elektrikli arabaların. Tesla’da gözümüzü açtık. Şu anda Türkiye’de iki tane daha aldık. Togg’u da bekliyoruz. Arabayı gördüm. Çok güzel, çok şık. Oturmak, bakmak lazım. Sürüp yol tutuşuna bakmak lazım. Tasarımı çok şık. Çok beğendik. Almayı da düşünüyorum.”

Web Banner
Web Banner