Sinan Oğan, 4. Cumhurbaşkanı adayı oldu « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Sinan Oğan, 4. Cumhurbaşkanı adayı oldu


Web Banner

Seçmen tarafından imzayla aday olan ikinci isim de Sinan Oğan oldu. ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı olarak Sinan Oğan 100 bin imzayı tamamladı. (Saat 16.30) Geçtiğimiz dakikalarda sisteme geçen imza sayısı 100 bin 56 olarak belirlendi.

Hatırlanacağı üzere dün yine bu saatlerde Muharrem İnce ilk olarak 100 bin imzayı tamamlamıştı. Yine güncel verilere göre de Muharrem İnce de 109 bin imza bandına geldi.

Yüsek Seçim Kurulu tarafından Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başvuruları da YSK tarafından kabul edilmişti.

Şu anki mevcut tabloda da 14 Mayıs’ta yarışacak isimler arasında Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra seçmen imzasıyla yarışa Muharrem İnce ve Sinan Oğan da katılıyor.

Tabi seçmen tarafından aday gösterilme süresi aslında yarına kadar devam edecek. Yarın akşam saatlerinde bu süre 20.00’ye kadar devam edecek.

YSK takvimi de devam ediyor. Özellikle bu süreçte YSK takvimi de hem adaylar açısından hem milletvekilleri adayları açısından oldukça dikkatle takip ettiğimiz bir konu. 28 Mart’ta YSK geçisi aday listesini açıklayacak.

Web Banner
Web Banner