PAGEV , ETF üyesi olmaya hak kazanan ilk Mesleki Lisesi oldu « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

PAGEV , ETF üyesi olmaya hak kazanan ilk Mesleki Lisesi oldu

İstanbul Küçükçekmece’de bulunan PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye’de ETF üyesi olan ilk ve tek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.


Web Banner

Merkezi İtalya’nın Torino kentinde bulunan ETF, 1994’ten beri faaliyet gösteren Avrupa Eğitim Vakfı, (European Training Foundation) ETF gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin eğitim, öğretim ve işgücü piyasası sistemleri reformu yoluyla ve AB’nin dış ilişkiler politikası bağlamında insan sermayelerinin potansiyelinden yararlanmalarına yardımcı olan bir Avrupa Birliği ajansıdır. PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Avrupa Eğitim Vakfı, ETF

PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; plastik alanında uyguladığı programlar ve istihdama yönelik yaptığı örnek çalışmalardan dolayı Türkiye’yi  temsil ederek  Türkiye’de ETF üyesi olan ilk ve tek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

03-07-2022

Okul kayıt olacak öğrencileri misyonuna uygun olarak seçerken, mezun öğrencileri ise kendilerine en uygun istihdam şartları ile buluşturmakta.

03-07-2022

 

 

 

 

 

 

Web Banner
Web Banner