Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş hayatı ve biyografisi! Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş hayatı ve biyografisi! Özlem Savaş kaç yaşında, nereli?

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen Özlem Savaş, vatandaşların merak konusu oldu. İşte Özlem Savaş hakkında merak edilenler. Özlem Savaş hayatı ve biyografisi. Özlem Savaş kimdir?


Magazin gündeminde sık sık kendine yer bulan ve sosyal medya açıklamaları ile dikkat çeken Özlem Savaş merak konusu oldu. İşte Özlem Savaş hakkında merak edilen Özlem Savaş kimdir, Özlem Savaş hayatı ve biyografisi gibi konuların detayları…

ÖZLEM SAVAŞ KİMDİR?

Doğum Tarihi: 15 Ekim 1970

15 Ekim 1970 tarihinde İstanbul, Emirgan’da doğumlu olan Özlem Savaş, Avusturya Kız Lisesi’ni kazandı ama o sıralarda babasıyla birlikte İsviçre’ye gitmesi gerektiği için eğitimini İsviçre’de sürdürdü.

Özlem Savaş, Türkiye’ye döndüğünde Şişli Terakki Lisesi’nde eğitim aldı. Bu dönemde matematik ve fizik alanında TÜBİTAK ödülü kazandı.

Lisan eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde tamamlayan Özlem Savaş 1988 yılında üniversitedeki öğrencilik yıllarında Yaşar Alptekin ve Atilla Saral ile birlikte Salıncakta Üç Kişi adlı filmde rol aldıç.

Özlem Savaşİstanbul Şehir Tiyatrosu’nda, Bir Yalan Çemberi, Çıplak Ayak, Ağır Roman, Kaç Baba Kaç, Gecenin Kulları gibi oyunlarda rol aldı. Bundan sonra kariyerinde yükseliş dönemi başladı Savaş’ın. Daha sonra sinemaya adım attı. Tunç Başaran’ın unutulmaz filmi Uçurtmayı Vurmasınlar, Sekizinci Saat, Manisa Tarzanı gibi filmlerde yer aldı.

2008 yılında “Avanak Kuzenler” filminde Alp Kırşan, Yağmur Atacan, Paşhan Yılmazel, Fatma Toptaş, Erdal Tosun, Tuluğ Çizgen, Hakan Bilgin ile beraber rol aldı.

2009 yılının Ekim ayında Londra’ya gitti, NLP eğitimi aldı. Arnavutköy’de uzun süre bir balık restoranı işletti.

2004 Yılında Kamil Cengiz Evren ile evlendi. Bir ay birlikte, üç ay evli kaldığı eşinden ayrıldı.