MHP lideri Bahçeli: NATO ile var olmadık, NATO’suz da yok olmayız « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

MHP lideri Bahçeli: NATO ile var olmadık, NATO’suz da yok olmayız


Web Banner

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.İşte Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları:Döviz fiyatında suni yükselişin frenlenmesi, enflasyondaki yükselişin önlenmesi amacıyla devlet tedbir üzerine tedbir almıştır. Konu beka konusudur.

GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ

Bu yoldan dönemeyeceğiz. Geri adım atmayacağız, aciz düşmeyeceğiz. Özellikle kur ve enflasyonda ekonomik gerçeklerle ters düşen artışlar bir süre sonra düzelecektir.

FİYAT ARTIŞLARININ ÖNÜNÜ ARKASINI İYİ İNCELEMEK DURUMUNDAYIZ

Geçim şartlarını ağırlaştıran fiyat artışlarının önünü arkasını iyi incelemek durumdayız. Daha önce FETÖ’nün 8 ayağından bahsetmiştik.  Türkiye’den intikam almak isteyen mihraklar vardır. Küresel tefeciler Türkiye’nin ekonomik olarak köşeye sıkışması için faaliyet içerisinde.

CÜMLE ALEME REZİL ETMELİYİZ

Kiralarda ahlaki olmayan artışların sebebi nedir? Kiralardaki denetimsiz yükselişe sessiz kalamayız. Konut fiyatlarındaki artışı atıl vaziyette seyredemeyiz Haksız kazanç peşine düşen fırsatçıların elbette yakasından tutmalıyız, bedelini ödetmeliyiz. Kira artışları ile konut fiyatlarındaki vahim artışları sınırlandırmak mecburiyetindeyiz. Denetimleri sıkılaştırarak, cebini dolduranları cümle aleme rezil etmeliyiz.

 

Fahiş kiralar için 3 seçenek! Detaylar belli olmaya başladıHaberi Görüntüle

ZORLUKLARI AŞACAĞIZ

CHP, İP ve diğer ortakların buluşması beyhudedir. Türkiye bu sahte demokratlara inanmayacaktır. Dayanışmayla birlikte bu zorlukları aşacağız. Kavga ve kutuplaşmadan beslenen, yalandan nemalananları mağlup edeceğiz.

TARİHİ BİR EŞİK

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümü olan 2023 aynı zamanda, istikbal hedeflerimizin daha müessir adımlarla ileri taşınmasını sağlayacak tarihi bir eşiktir.

BU KÜSTAHLIĞI NASIL YORUMLAYALIM

Son günlerde Sultan 2. Abdülhamit Han ile ilgili tartışmalar alevlenmiştir.  Abdülhamid’i kim sevmiyorsa onlara dikkat çekeceğiz. Onlar Batı’nın içimize dolanmış etki ajanlarıdır.  Bu küstahlığı nasıl yorumlayalım. Neyin istibdatından bahsediyorlar. Hangi bilgi ya da belgeler itham ederler. Abdülhamit Han’ı sömürgeciler, casuslar sevmez. Türk ve İslam düşmanları hiç sevmez. Eğer Erdoğan, bu günün Abdülhamit’i olarak görülüyorsa bu gurur duyulacak bir durumdur. Biz ecdadımıza dil uzattırmayız. Zillete düşenlere geçmişimizi yargılatmayız. Osmanlı İmparatorluğu bizimdir, Türkiye Cumhuriyeti bizimdir, Atatürk bizimdir, Abdülhamit Han bizimdir. Atatürk ile Abdülhamid’i cepheleştiren kanı bozukları asla affetmeyiz. İkisini birbirinden ayırmak ne mümkün. İki kutlu isimdir. Dedelerimize hakaret edenler zillettedir.

İKİNCİ KANDİL DAĞI İSVEÇ’TEDİR

İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliğine başvurusu ve Türkiye’nin haklı itirazları tüm boyutları ile tartışılmaktadır. İsveç ve Finlandiya’nın bölücü terör örgütü ile yakın ve dostane irtibatları saklanamaz düzeydedir. Türkiye’nin İsveç Finlandiya’nın NATO üyeliğine isabetli çekinceleri henüz muhatapları tarafından dikkate alınmamıştır. Laf kalabalığı var, sonuç yoktur. İsveç PKK’nın önde gelen silah tedarikçileri arasındadır. PKK’lı teröristler İsveç menşeili silahları Türkiye’ye doğrultmuşlardır. Hala sokaklarında teröristleri gezdiren bu devletlere nasıl anlayış göstereceğiz? İkinci Kandil Dağı İsveç’tedir. Hiç kimse Türkiye’yi tehdit etmeye yeltenmesin. İsveç hükümeti terörizme mali imkan sağladı, yaralı hainleri tedavi ettirdi, Başbakan’ın bile göreve gelmesinde terör uzantılarının dahli görüldü. Türk milleti bu zillete nasıl tamam diyecek? Türk milletinin terazisi bu melanet ağırlığı nasıl çekecek?

NATO’DAN AYRILMAK BİLE GÜNDEME GELMELİDİR

NATO’dan ayrılmak bile gündeme gelmelidir. NATO ile var olmadık, NATO’suz da yok olmayız. Hiç kimse Türkiye’yi tehdit etmeye yeltenmesin. Türkiye, NATO’nun doğudaki karakol ülkesi olarak muamele görmüştür. Alsınlar İsveç’i alsınlar Finlandiya’yı tepe tepe kullansınlar. Gelişmeler başka bir seçenek bırakmazsa yeni bir güvenlik teşkilatının kurulması mümkündür, belki de en doğrusu budur.

 

MİÇOTAKİS’İN KONUŞMASININ ALKIŞLANMASI OLDUKÇA DÜŞÜNDÜRÜCÜ

Yunanistan Başbakanı’nın ABD Kongresi’nde yaptığı konuşmasının 37 kez alkışlanması bize göre oldukça düşündürücüdür. Kongre üyelerinin Miçotakis’in konuşmasında ne bulduklarını bilmiyoruz. Bildiğimiz tek şey Türkiye’ye karşı ortak bir paydada buluştuklarıdır.

VATAN HAİNLERİNE NİYE BİR ŞEY DİYEMEDİN

Tüm bunlar oluyorken zillet ittifakının Türkiye’nin yanında duruş gösterdiğini duyanınız var mıdır? İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliğiyle ilgili Türkiye’nin lehine bir yorum yapan muhalefet zihniyetinden söz edilebilecek midir? Allah’tan korkmaz kuldan utanmazlar, milletimizin tarihi emanetlerini ne zaman müdafaa etmek istiyorsunuz. Ne acımızda varlar, ne de sevincimize ortaklar. Millet ve vatan sevgileri tükenmiş… Kılıçdaroğlu’nun ‘Her yer Kandil her yer direniş’ sloganına ne bir tepki ne bir söz duyulmuştur. Vatan hainlerine niye bir şey diyemedin? Kılıçdaroğlu’nun Maltepe mitingi, HDP’nin PKK’nın FETÖ’nün, Pontus özlemi çeken çürümüşlerin mitingidir. Kılıçdaroğlu asıl damgalı hainleri görmek istiyorsa derhal çevresine bakmalıdır. Ülke elden gidiyormuş, Kılıçdaroğlu’nun iddiası budur. Cumhurbaşkanı adaylığı iyice ısınan, ortaklarına çalım atan Kılıçdaroğlu zihni melekelerini yitirmiştir. Dersim sayfasını yeniden açıp yeni bir isyan teşebbüsü aklından geçiriyorken Türk milleti seni cumhurbaşkanı yapmaz. Kılıçdaroğlu’nun yolu yol değildir, Türk milleti 2023 yılının haziran ayında seçimini yapacak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan açık ara farkla seçilecektir.

Web Banner
Web Banner