Meteoroloji tarafından Sarı ve turuncu kodlu uyarı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Meteoroloji tarafından Sarı ve turuncu kodlu uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun tamamında yağışlı hava etkili olacak. 27 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapılırken, Doğu Karadeniz için ise kuvvetli yağış uyarısı geldi.


Web Banner

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 27 il için sarı kodlu uyarı yapıldı.

Adana, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Manisa, Ordu, Rize, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Yozgat, Bayburt ve Yalova için sarı kodlu uyarı yapılırken, Muğla için turuncu kodlu uyarı yapıldı.

BAZI İLLERDE KAR YAĞIŞI OLACAK

Uyarılarda, Erzurum, Gümüşhane, Artvin, Erzincan, Giresun, Kayseri, Ordu, Samsun, Yozgat, Rize, Sivas ve Bayburt’un bazı kesimlerinde kar beklendiği belirtildi.

DOĞU KARADENİZ’DE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Giresun ve Trabzon çevrelerinde kuvvetli, Rize ve Artvin’in kuzey kesimlerinde yer yer çok kuvvetli sağanak beklendiği vurgulandı.

Açıklamada, ulaşımda aksamalar, su baskını, heyelan ve yüksek kesimlerde buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Kuvvetli yağışın, bu gece saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Web Banner
Web Banner