Elazığ’da çok şiddetli deprem! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Elazığ’da çok şiddetli deprem!

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 20:55’te 6.8 büyüklüğünde ve 21:08’te deprem meydana geldi. Şiddetli deprem Diyarbakır başta olmak üzere Batman, Şanlıurfa ve Mardin’de de hissedildi. Depremin ardından açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor.


Web Banner

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 6,8 büyüklüğünde şiddetli bir deprem meydana geldi. Başta Diyarbakır olmak üzere Güneydoğu bölgesinde gün içerisinde artçı sarsıntılar yaşanırken merkez üssü  Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 6,8 şiddetinde deprem meydana geldi.

KANDİLLİ 6,8 OLARAK AÇIKLADI

Son depremin ardından Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 6,8 olarak belirledi. Deprem yerin 10,0 km derinliğinde meydana geldi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI: YIKILAN BİNALAR VE YARALILAR VAR

Son dakika: İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, “Elazığ Sivrice’de 6.8 büyüklüğünde gerçekleşen depremde, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” ifadeleri kullanıldı. Bakan Soylu ise depremle ilgili, “Elazığ Sivrice ve Maden bölgeleriyle irtibat kurduk. Bütün arkadaşlarımız görevleri başındalar. Sivrice’de 4-5 yıkık bina var. Can kaybı bilgisi henüz gelmedi. Yaralanmaların olduğu bilgisini aldık. Malatya Pötürge’de bir kaç binanın yıkıldığı bilgileri geldi. Hiçbir kurumumuza şu anda hiçbir ölüm bilgisi gelmedi.” açıklamasında bulundu.

 

Web Banner
Web Banner