Ebeveynlerin ve ebeveyn adaylarının aradıkları tüm cevaplar Minyblog’da! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Ebeveynlerin ve ebeveyn adaylarının aradıkları tüm cevaplar Minyblog’da!

0-6 yaş miniklerin farklı ihtiyaçlarına yönelik seçenekleri, uzman alıveriş danışmanları eşliğinde, tek bir çatı altında sunan Minycenter’ın yeni blog sitesi Minyblog yayında.


Web Banner

Minyblog;  ebeveynlerin ve ebeveyn adaylarının çocuklarını sevgiyle büyütürken yaşadıkları bu kıymetli tecrübe sürecinde oluşan tüm sorularına en doğru cevapları bulabilecekleri bir bilgi kaynağı olarak konumlanıyor.

Uzmanlar tarafından hazırlanan güvenilir bilgi kaynağı…

Veri kalabalığı içerisinde, doğru bilgiye ulaşmak her gün daha da zorlaşıyor. Konu ebeveynlik ve çocuklar olunca bilginin doğruluğu ve geçerliliği çok daha büyük önem taşıyor. Çocuk gelişiminde doğru bilgiye, kolaylıkla ulaşılması hedefiyle hazırlanan Minyblog, büyük bir hassasiyet ve uzmanlıkla yazılmış pek çok farklı içeriğe sahip.

Minyblog’da, anne beslenmesinden, çocukların kreşe başlama zamanına, merak edilen tüm içeriklere kolayca ulaşmak mümkün…

Hamilelik, doğum, 0-2 yaş arası bebek ve 3-8 yaş arası çocuklar ile ilgili kategorilerde anne beslenmesinden çocuklarla seyahate, kreşe başlama zamanından eğitim yöntemlerine kadar pek çok farklı konu hakkında merak edilen sorular Minyblog’da yanıt buluyor.  Minyblog’da ayrıca ‘hikayeler’ özelliği de bulunuyor.  Ekranın üst kısmında yer alan bu özellik sayesinde, sürekli güncellenen story  ‘hikayeler’ bölümünden tıpkı sosyal medya platformlarındaki gibi  ilgi alanına göre istenen içeriklere rahatlıkla ulaşılabilmek mümkün.

Ebeveynler ve ebeveyn adaylarının hayatını kolaylaştırmak için yola çıkan Minyblog’da keşfedilecek pek çok faydalı bilgi var. Siz de Minyblog bültenine kayıt olarak, her hafta yeni eklenen pek çok faydalı içerikten ilk haberdar olma fırsatını elde edebilirsiniz.

Web Banner
Web Banner