CEMAL ÖZDEMİR, ÇORUM’DAKİ ÖZEL EĞİTİM OKULLARINI ZİYARET ETTİ « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

CEMAL ÖZDEMİR, ÇORUM’DAKİ ÖZEL EĞİTİM OKULLARINI ZİYARET ETTİ


Web Banner

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü  Cemal Özdemir, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Çorum iline ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlerine Çorum Anadolu Özel Eğitim Meslek Okulunundan başlayan Genel Müdür Cemal Özdemir; Çorum Vali Yardımcısı Erdoğan Kanyılmaz ve Çorum İl Millî Eğitim Müdürü Abdullah Kodek ile birlikte özel öğrencilerimizin karne heyecanlarına ortak oldu.

Ardından Çorum İl Millî Eğitim Müdürlüğü yöneticilerinin iştirakiyle Çorum ilinde faaliyet gösteren özel eğitim okulları, RAM ve BİLSEM müdürlerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştiren Özdemir; toplantıda özel eğitim, psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmetlerinin eğitim sistemi içindeki yeri, önemi ve etkinliği hakkında istişarelerde bulunarak gelen talepleri dinledi.

Çorum Bilim ve Sanat Merkezimizde; TEKNOFEST, TÜBİTAK, Zekathon.. yarışmaları kapsamında üretilen projeler ile patent başvuruları yakından inceleyen Özdemir; kurum idarecilerinden yapılan çalışmalar, kurumun genel yapısı, personel durumu, yürütülen projeler hakkında bilgiler aldı ve yapılan çalışmaları yerinde gördü.

Özdemir; Çorum Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Belediye Engelli Yaşam Merkezi ve Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Okulunda öğretmen ve öğrencilerimiz ile bir araya gelerek öğrencilerin çeşitli etkinliklerine eşlik etti.

SÖzdemir, kurumların işleyişi hakkında öğretmenlerden ve idarecilerden bilgiler aldı Genel Müdür Cemal Özdemir, ziyaretleri esnasında öğrencilerle yakından ilgilendi.

 

Web Banner
Web Banner