Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 Kurban Bayramı (emekli – dul – yetim) ikramiyesi ne kadar, zam var mı? « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 Kurban Bayramı (emekli – dul – yetim) ikramiyesi ne kadar, zam var mı?


Web Banner

Kurban Bayramı 9 Temmuz, 10 Temmuz, 11 Temmuz, 12 Temmuz günlerinde idrak edilecek. Bu yıl ilk olarak Ramazan Bayramı2nda verilen bayram ikramiyesi ikinci olarak Kurban Bayramı’nda verilecek. Peki bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram ikramiyesi ne kadar verilecek? Emekli, dul, yetim aylığı alanların banka hesaplarına yatırılacak olan bayram ikramiyesine zam var mı?

BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Kurban Bayramı 9 Temmuz’da başlayacağından dolayı Temmuz’un ilk haftasında bayram ikramiyelerinin yatırılması bekleniyor. Konuya ilişkin net tarih belirlendiğinde haberimize ekleyeceğiz.

BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR, ZAM GELDİ Mİ?

2022 Ramazan Bayramı ikramiyesi 1100 TL idi. Kurban Bayramı ikramiyesi ile ilgili zam açıklaması yapılmadı. Konuya ilişkin gelişme yaşandığında haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN, 9 GÜN MÜ?

Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni tatil kararını duyurdu. “Kurban Bayramı tatilini takip eden günler ile 15 Temmuz arasındaki Çarşamba ve Perşembe günlerinin idari izin kapsamına alınacağı haberini sizlerle paylaşmak istiyorum” şeklinde konuştu.

İdari izin kullanan çalışanlar için bayram tatili arefe günü ile birlikte 9,5 gün oluyor.

Web Banner
Web Banner