Bakan Tekin: öğretmenlerimizin görüş, öneri ve eleştirilerini dikkate alacağız « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Bakan Tekin: öğretmenlerimizin görüş, öneri ve eleştirilerini dikkate alacağız


Web Banner

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gölbaşı’ndaki Hacılar İlkokulu ve Hacılar Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Bakan Tekin, yaptığı konuşmada alacakları kararların herkesi memnun etmesine özel önem vereceklerini vurgulayarak, öğretmenlerin görüş, öneri ve eleştirilerini dikkate alacaklarını ifade etti.

Öğretmenler odasında gerçekleşen toplantıda konuşan Bakan Tekin, öğretmenleri sadece yılda bir defa kutlanan Öğretmenler Günü’nde hatırlamayacaklarını belirterek, bundan böyle sık sık bir araya geleceklerini ve sürekli iletişim halinde olacaklarını söyledi.

Tekin, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve diğer paydaşların bir eğitim ailesi olduğunu vurgulayarak, alacakları kararlarda öğretmenleri ve diğer paydaşları dahil edeceklerini açıkladı.

Merkezi yönetimin herhangi bir kararı dayatmayacağını belirten Bakan Tekin, “Alacağımız kararların herkesi memnun edecek, her kesimi mutlu etmesi gereken kararlar olmasına özel önem vereceğiz. Bir karar alırken özellikle öğretmenlerimizin görüş, öneri ve eleştirilerini dikkate alacağız. Bunda herkesin müsterih olmasını isterim” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Tekin, okul ziyaretlerini daha sık gerçekleştireceklerini ifade ederek, “Yeni dönemde okul ziyaretlerimizi Ankara Gölbaşı Hacılar İlkokulu ve Ortaokulu ile başlattık. Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceksek bunun merkezi kesinlikle okullar ve öğretmenler olacak. Arkadaşlar, sizi gerçekten çok seviyorum, inşallah beraber tarihe not düşülecek işler yapacağız” dedi.

Daha sonra sınıf ziyaretleri gerçekleştiren Yusuf Tekin, öğrencilerle sohbet etti ve ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Web Banner
Web Banner