İzmir’deki skandalla ilgili açıklama! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

İzmir’deki skandalla ilgili açıklama!

İzmir’de, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce camilerin merkezi sistemine girilerek müzik yayını yapıldı. İzmir Müftülüğü konu ile açıklama yaparken, İl Emniyet Müdürlüğü de olayla ilgili soruşturma başlattı. Yaşanan olay sonrası Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’tan da sert tepki geldi.


Web Banner

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İzmir’de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce camilerin merkezi sistemine girilerek müzik yayını yapılmasına ilişkin, Twitter’dan açıklamada bulundu.

Ali Erbaş, “İzmir Müftülüğümüzün ses sistemine yasadışı bir şekilde girerek müdahalede bulunan kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan çirkin saldırı asla kabul edilemez. Mübarek Ramazan ayında tüm Müslümanları derinden yaralayan bir hadise ile ilgili suç duyurusunda bulunulmuş, bu provokatif eylemi gerçekleştiren, bu çirkin eyleme ilişkin videoları övücü ifadelerle sosyal medya hesaplarından paylaşanlar hakkında yetkili merciler tarafından soruşturma başlatılmıştır. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak konunun sonuna kadar takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Web Banner
Web Banner