AGD’den ‘Büyük İstiklal Yürüyüşü’ açıklaması « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

AGD’den ‘Büyük İstiklal Yürüyüşü’ açıklaması

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Büyük Uyanış Derneği tarafından 28 Kasım’da düzenlenecek olan ‘Büyük İstiklal Yürüyüşü’ hakkında açıklama yaptı. Açıklamada, ‘Söz konusu yürüyüşle alakalı derneğimizin bir ilgi ve alakası yoktur’ denildi.


Web Banner

Anadolu Gençlik Derneği, 28 Kasım Pazar günü yapılacak olan ‘Büyük İstiklal Yürüyüşü’ hakkında sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

Büyük Uyanış Derneği tarafından düzenlenecek olan ‘Büyük İstiklal Yürüyüşü’ hakkında Anadolu Gençlik Derneği (AGD), tarafından yapılan açıklamada ‘Söz konusu yürüyüşle alakalı derneğimizin bir ilgi ve alakası yoktur’ ifadeleri yer aldı.

Söz konusu afiş;

AGD’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Büyük Uyanış derneği tarafından hazırlanan Büyük İstiklal Yürüyüşü afişinde derneğimizin logosu bilgimiz olmadan kullanılmıştır. Söz konusu yürüyüşle alakalı derneğimizin bir ilgi ve alakası yoktur. Derneğimizin yürüyüşün organizatörüymüş gibi algılanacak şekilde afişe edilmesini kabul etmiyoruz. Gerekli hukuki süreç yürütülecektir” ifadelerini kullandı.

KAMUOYUNUN DİKKATİNE! pic.twitter.com/jbz88mnd4Q

— AGD Anadolu Gençlik (@agdorgtr) November 23, 2021

Web Banner
Web Banner