ABDURRAHİM AVCİOĞLU Diyarbakır analarına selam gönderdi « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

ABDURRAHİM AVCİOĞLU Diyarbakır analarına selam gönderdi

Şırnaklı iş adamı ABDURRAHİM AVCİOĞLU 790 gündür evlat nöbeti tutan Diyarbakır analarına selam gönderdi ve hacı Musa Aşireti her zaman sizin yanınızdadır dedi.


Web Banner

Hacı Musa Aşireti Reisi Abdurrahim Avcıoğlu; Devletimizin ve Miletimizin her zaman yanındayız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda ve istikametindeyiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın davasına sımsıkı bağlı olan terörün kökünü kazıyan Sayın içişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun da sonuna kadar destekçisiyiz. Cumhur İttifakına desteklerini esirgemeyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel başkanı Sayın Devlet Bahçelinin de duacısıyız ve her daim yanındayız, Ülkemizin üstüne oyun oynayan karanlık İttifak asla başarılı olamayacaktır dedi.

Sözlerine devam eden Avcıoğlu; Hdp eşittir pkk’dır, Milli Beka Hareketi genel başkanı Murat Şahin kardeşim bugün Diyarbakır analarına ziyaret gerçekleştirdi, ziyarette oradaki anaların feryat ettiği gibi kahrolsun pkk işbirlikçi hdp sloganlarına karşılık pkk ile hdp’nin aynı olduğunu görmemek büyük bir gaflet bu milletede en büyük ihanettir dedi.

Sözlerini şu kelimelerle noktalayan Hacı Musa Aşiretinin Reisi Abdurrahim Avcıoğlu Diyarbakır analarına aşiretimizin selamlarını ileten Murat Şahin kardeşimin selam konuşması beni ve mensubu olduğum aşiret üyelerimizi çok duygulandırdı ona şahsım ve aşiretim adına teşekkür ediyorum ded

Web Banner
Web Banner