Almanlar Türkiye’yi tercih ediyor « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Almanlar Türkiye’yi tercih ediyor

Turizm şirketi TUI, Almanların turizm rezervasyonlarının 2019 yazını geçtiğini, Türkiye’ye talebin yüksek olduğunu açıkladı.


Almanlar koronavirüs salgını öncesindeki 2019 yazına kıyasla bu yıl daha fazla tatil rezervasyonu yaparlarken, tercihlerini ağırlıklı olarak İspanyol adaları, Yunanistan ve Türkiye’den yana kullanıyorlar.

Dünyanın en büyük seyahat ve turizm şirketi TUI’nin Almanya Yönetim Kurulu Başkanı Marek Andryszak yaptığı açıklamada, “Yaz tatili rezervasyonlarında açık kapanarak tam kapasiteye ulaştı ve seyahate dair tüketici iyimserliği gün geçtikçe artıyor” dedi.

Andryszak, Türkiye ve Yunanistan’ın yanı sıra İspanya’nın Balearic ve Kanarya adaları için talebin özellikle yüksek olduğunu belirterek Mayıs’tan beri rezervasyonların 2019’un aynı dönemine kıyasla artığını ifade etti.

Atama, Bağ-Kur’lu, bağkur, başvuru, borçlanma, ÇALIŞAN, Cumhurbaşkanlığı, dairesi, Danıştay, disiplin cezaları, Döviz, EĞİTİM, emekli, emekli sandığı, emeklilik, enflasyon, Esastan İptal Kararı, flaş, flaşhaber, Güncel, gundem, İçişleri Bakanı, işçi, işveren, izin, kamu, Kamudan, koşullar, KPSS, maaş, MEB, mebhaber, memur, memur haber, memur haberleri, mevzuat, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma, ödeme, Ödemeler, Öğretmen, okul müdürleri, okullar, Otomobil, Ötv, para, para iadesi, politika, prim iadesi, Resmi Gazete, sağlık, Sağlık Bakanlığı, Sayıştay, SGK, son dakika, sorgulama, Sosyal Güvenlik Kurumu, sosyal güvenlik merkezi, ssk, Şube Müdürlüğü, taşeron, Ticaret Bakanlığı, toplu, toplu para, Twitter, yargıtay, yerleştirme sonuçları, yüz yüze eğitim, zam haberleri