Uzman ve başöğretmen olmak zorlaşıyor! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Uzman ve başöğretmen olmak zorlaşıyor!

Milli Eğitim Bakanlığı’ na bağlı olarak görev yapmakta olan öğretmenler 2024 / 2025 eğitim öğretim yılında uzmam öğretmen ve başöğretmen olmak için gerekli olan sürecin içine girdiler.


Milli Eğitim Bakanlığı’ na bağlı olarak görev yapmakta olan öğretmenler 2024 / 2025 eğitim öğretim yılında uzmam öğretmen ve başöğretmen olmak için gerekli olan sürecin içine girdiler.

Söz konusu sürecin içerisinde öğretmenlerin sertifikalarının onaylanmasının ardından öğretmenler 15 Ocak tatihi itibatiyle tazminatlarını almaya başladılar.

Yüz yüze eğitim dönemi başlıyor

Ancak 2025-2026 eğitim öğretim yılından itibaren söz konusu okullarda görev yapmakta olan öğretmenler 10 yıllık gerekli olan uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik süresini tamamlayan öğretmenler bundan böyle milli eğitim akademilerinde eğitim alacaklar.

Milli eğitim akademilerinde öğretmenlerin alacakları eğitimler yüz yüze olacak şekilde organize edilecek.

Atama, Bağ-Kur’lu, bağkur, başvuru, borçlanma, ÇALIŞAN, Cumhurbaşkanlığı, dairesi, Danıştay, disiplin cezaları, Döviz, EĞİTİM, emekli, emekli sandığı, emeklilik, enflasyon, Esastan İptal Kararı, flaş, flaşhaber, Güncel, gundem, İçişleri Bakanı, işçi, işveren, izin, kamu, Kamudan, koşullar, KPSS, maaş, MEB, mebhaber, memur, memur haber, memur haberleri, mevzuat, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma, ödeme, Ödemeler, Öğretmen, okul müdürleri, okullar, Otomobil, Ötv, para, para iadesi, politika, prim iadesi, Resmi Gazete, sağlık, Sağlık Bakanlığı, Sayıştay, SGK, son dakika, sorgulama, Sosyal Güvenlik Kurumu, sosyal güvenlik merkezi, ssk, Şube Müdürlüğü, taşeron, Ticaret Bakanlığı, toplu, toplu para, Twitter, yargıtay, yerleştirme sonuçları, yüz yüze eğitim, zam haberleri