47 ilde sağanak yağış bekleniyor « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

47 ilde sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji, yeni haftanın hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre; pazartesi günü Ankara ve İstanbul dahil tam 47 ilde sağanak yağış bekleniyor.


Web Banner

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 18- 24 Ekim tarihleri arasındaki hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Buna göre; pazartesi, salı ve çarşamba günü yağış bekleniyor.

YARIN 47 İLDE SAĞANAK YAĞIŞ

Pazartesi günü; İstanbul, Ankara, Yalova, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Kütahya, Bilecik, Eskişehir, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bolu, Bartın, Çankırı, Kastamonu, Çorum, Yozgat, Sinop, Samsun, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Rize, Erzincan, Bayburt, Erzurum, Artvin, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van, Hakkari, Şırnak, Siirt, Bitlis, Muş, Bingöl, Kilis, Hatay, Osmaniye, Adana ve Mersin’de sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji uyardı! Ankara, İstanbul dahil 47 ilde yarın sağanak yağış bekleniyor

YAĞIŞLAR ÇARŞAMBA GÜNÜ SONA ERECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; yurt genelinde sağanak yağış çarşamba günü sona erecek. Perşembe günü tüm yurtta yağışlı hava yerini güneşe bırakacak. Hava sıcaklıkları ise kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normalleri altında, güney kesimlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞINDA ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK GÖRÜNMÜYOR

Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sıcaklığın kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normalleri altında, güney kesimlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Web Banner
Web Banner