WhatsApp ve Messenger entegre oluyor « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

WhatsApp ve Messenger entegre oluyor

Mark Zuckerberg, geçtiğimiz yıl aynı çatı altında fakat bağımsız olan Facebook, Instagram ve WhatsApp için önemli açıklamalarda bulunmuştu. Aynı şirkete bağlı bu uygulamaların birbirine entegre olacağını açıklamıştı. İnternette ortaya çıkan sızıntılara göre bu entegrasyonun ilk adımı olarak WhatsApp ve Messenger uygulamaları için çapraz sohbet desteği gelebilir.


Web Banner

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg tarafından açıklanan entegrasyon hakkında şimdiye kadar hiçbir bilgi paylaşılmamıştı. Ancak bir Twitter kullanıcısı tersine mühendislik çalışmalarıyla önce Instagram’ın Messenger entegrasyonu üzerinde çalıştığını ortaya çıkarmıştı. Şimdi de WhatsApp’ın da entegrasyon çalışmalarına dahil edildiğini yazdı.

Facebook Messenger’ın WhatsApp entegrasyonu ile ilgili ekran görüntüsünü ise aşağıda görebilirsiniz.

Bu entegrasyon sayesinde Facebook Messenger kullanıcısı, kolaylıkla WhatsApp kullanıcısı ile iletişim kurabilecek. Yukarıdaki fotoğrafta eklenen referanslara baktığımızda Facebook’un, bir WhatsApp kullanıcısının engellenip engellenmediği ve sohbetin detaylarını kolaylıkla öğrenecek gibi görünüyor. Hatta içeriği olmasa bile bir grubun üyeleri ve kişinin profil resimleri de görülebilecek.

 

Web Banner
Web Banner