Semih Yalçın: Gerçek yüzünü gösterme zamanı geldi « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Semih Yalçın: Gerçek yüzünü gösterme zamanı geldi

MİT şehidimizin ifşası ile gündeme gelen Ümit Özdağ’ın dün akşam Habertürk canlı yayında AK Partili Resul Tosun ile girdiği Suriye ve FETÖ kavgası programa damga vurdu. Program sonrasında MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ümit Özdağ ile ilgili çok sert açıklamalar yaptı.


Web Banner

İyi Partili Ümit Özdağ Habertürk’te Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu “Türkiye’nin Nabzı” programında tepki çeken açıklamalarda bulundu. Özdağ’ın AK Partili Resul Tosun ile girdiği FETÖ tartışmasında “Recep Tayyip Erdoğan barışsa AK Parti’nin tümü FETÖ ile barışır” ifadeleri bardağı taşıran son damla oldu.

“GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERME VAKTİ GELDİ”

Özdağ’a en sert tepki ise MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’dan geldi. Yalçın, Türkiye düşmanlarının lehine algı operasyonu düzenlemeye yeltenmekle suçladığı Özdağ’ı “gerçek yüzünü” göstermeye davet etti. Yalçın paylaşımında şu ifadeleri kullandı; İdlib’de Türk askeri büyük bir beka mücadelesi ve şehitler verirken televizyon ekranlarına çıkıp provokasyon yapan, toplumu kaos ve infiale sevk etmeye, Türkiye düşmanlarının lehine algı operasyonu düzenlemeye yeltenen Ümit Özdağ’ın gerçek yüzünü gösterme zamanı geldi.

15 TEMMUZ HATIRLATMASI

2 – 15 Temmuz ihanet teşebbüsü sırasında, tıpkı babasının geçmişteki darbelerde kader arkadaşı Başbuğ Alpaslan Türkeş’i terk ederek ortadan kaybolduğu gibi, Ümit Özdağ da aynı gece ortadan kaybolmuştur.

HDP İLE GAYRİRESMÎ SEÇİM İTTİFAKI

3-Vaktiyle MHP’nin geleneksel çizgisinden saptığını, PKK’nın güçlenmesine yol açtığını ileri sürerek Lider Devlet Bahçeli’ye karşı 2006’da bayrak açan Ümit Özdağ, CHP ve İP’in bölücü terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı olan HDP ile gayriresmî seçim ittifakına sesini çıkarmamıştır.

4-Ümit Özdağ, ortalıkta pişkin pişkin dolaşacağına İsrail ve Yahudi lobileriyle ve ABD’deki Yahudi think-tank kuruluşu JINSO ile kurduğu gizli ilişkilerin, Rant Corporation ile görüşmelerinin sebebini açıklamalıdır.

5-Adlarına pervasızca konuşmaya cüret ettiği Türk milliyetçileri; Ümit Özdağ’ın ABD ile İsrail’de Türkiye’nin ve Ülkücü Hareketin geleceğine dair ne tür kirli pazarlıklar yaptığını bilmek istemektedir.

6-Ümit Özdağ, vaktiyle başkanı olduğu Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi (ASAM) bütçesiyle gerçekleştirdiği İsrail gezileri sırasında Mescid-i Aksa’yı mı yoksa Mossad’ı mı ziyaret etmiştir?

7-Kamuoyunda Özdağ’ın, Türk milliyetçiliği davasına fitne ve tefrikayla zarar vermek üzere görevlendirilmiş kripto FETÖ destekçisi bir eleman olduğuna dair kanaatler giderek güçlenmiştir.

“YURTTA SULH KONSEYİ” ÜYESİ OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILMALI”

8(son)-Ümit Özdağ’ın “Yurtta Sulh Konseyi” üyesi olup olmadığı araştırılmalı; bu sözde milliyetçinin, aslında Türk milliyetçiliğinin kripto düşmanı ve Türkiye’de küresel aktörler adına görev yapan pis bir ajan olup olmadığı acilen aydınlatılmalıdır.

Web Banner
Web Banner